Kurcia
Fanka BB :)
Super. Piekne imieJasiek, już w liceum wymyśliłam sobie takie imię. A jak dziewczynka to Dorotka. Kurciu żeby to cię już dopadło, ale dopadnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super. Piekne imieJasiek, już w liceum wymyśliłam sobie takie imię. A jak dziewczynka to Dorotka. Kurciu żeby to cię już dopadło, ale dopadnie.
Felia to zupełnie normalne w ciąży.Dziewczyny, martwie sie troche. Dzis w nocy jak sie przeciagalam w lozku zakul mnie dosc mocno jajnik. Takie jedno pojedyncze mocne uklocie. Czy takie szopki moga sie zdarzac, czy to cos zlego? Juz sie kurcze stresuje.
Kochana nie martw się, bo tym bardziej zaszkodzi. Bądź dobrej myśli i trzymamy kciuki.
Felia tysiac razy cię jeszcze zakłuke zaboli, nie analizuj tylko poprostu uwierz że będzie dobrze.
@Felia mnie tak też zakuwa od czasu do czasu... Lekarz powiedział żeby nagłych ruchów nie robić i tyle coś tam się rozciąga coś rośnie. Oby to był dobry znak
Felia to zupełnie normalne w ciąży.
Nie martw się wszystko jest ok. X
Felia ja dokładnie znam ten ból. Miałam ze 2 x teraz i w pierwszej ciąży się zdarzały. Aż cię zgina w połowę taki mocny i nie wiesz co się dzieje bo on tak z zaskoczenia właśnie przychodzi przy raptownym ruchu. Mi lekarz powiedział że to jest odczuwane jako jajnik a to właśnie podobno więzadła się rozciągają.Rozumiem dziewczyny, tylko to tak mocno zabolalo, ze az sie przerazilam. Takie mniejsze ciagniecia tu i tam juz znam, ale to bylo mocne :/
Powodzenia dziewczyny kciuki mocno zacisniete [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256][emoji173][emoji173]Cześć Dziewczyny.
@annemarie Kochana, samych dobrych wieści na wizycie i zielonego światła na transfer. Mam nadzieję, że stan zapalny już się uspokoił i będziesz mogła bez problemu podejść do transferu, który da Ci różową pupcię i słodziuchne, malusie stópeczki. :* [emoji173]️
@RedHotChiliPepper28 pięknych widoków. [emoji173]️ Napisz później, co u malucha słychać, jaki już duży, ciotki zawsze czekają na takie informacje oraz na zdjęcia.![]()
Miłego dnia obfitującego w same dobre wiadomości. :*