Szczescie1986
Fanka BB :)
Oby 7 była szczęśliwa bo już mam centralnie dość latania i być podporządkowana tylko klinikomO rany!!! Będę trzymać mocno kciuki jutro rano!!!!! Musi być wreszcie dobrze!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby 7 była szczęśliwa bo już mam centralnie dość latania i być podporządkowana tylko klinikomO rany!!! Będę trzymać mocno kciuki jutro rano!!!!! Musi być wreszcie dobrze!!!!!!
I ja i ja[emoji16]O rany!!! Będę trzymać mocno kciuki jutro rano!!!!! Musi być wreszcie dobrze!!!!!!
Również pomyślałam, że będzie szczęśliwa siódemka. [emoji8]Oby 7 była szczęśliwa bo już mam centralnie dość latania i być podporządkowana tylko klinikom
Bo ja Ci wiemAle wysokie tsh powoduje zła stymulację czy o co chodzi?

Bo ja Ci wiem
Będę jutro u endo to się będę pytać i napiszę![]()
Kurcze a mialas zmiane protokolu czy taka sama stymulacje mialas jak ostatnio? Oby ten zarodek pozostal z Toba! A u mnie kurczliwosc wyszla zle!Udało się, ale w 15 dpt beta spadła. I po odstawieniu leków po 4 dniach miałam okres, wszystko zeszło. Teraz jestem stymulowanie do punkcja, która jak dobrze pójdzie będzie w weekend. Niestety miałam jeden zarodek. Trochę się denerwuję bo zawsze rosły jak opętany, a w tym cyklu po malu. Lekarz jest bardzo ostrożny, bo wie że u mnie łatwo z hiperka. Jutro idę na kontrolę i będę wiedzieć coś więcej.
No właśnie endokrynolog tak chce, a ginekologa interesuje efekt leczenia.To dziwna praktyka. Ja zawsze przed lekiem
to zalecenie endokrynologa.
Przyjmuje sie że kobieta która stara się o dziecko powinna mieć koło 1. Ale ostatnio endokrynolog powiedziała mi, że są nowe badania w tej kwestii i to nie jest tak do końca pewne że wyższe TSH może mieć wpływ.Megi - A ile powinno być tego tsh? Zajrzałam w moje wyniki i mam 1,7 ale widzę ze norma to 0,27-4,2. To dlaczego za dużo?
Teraz mam krótki protokół i inne leki. Póki co to nie mam żadnego zarodka.Kurcze a mialas zmiane protokolu czy taka sama stymulacje mialas jak ostatnio? Oby ten zarodek pozostal z Toba! A u mnie kurczliwosc wyszla zle!wiec jutro przed transferem mam wlew atosibanu. Zalamalam sie tym calkowicie. Ten transfer jest pod gore..ze wszystkim;(