Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi przy skoku na 3,5 kazal zwiekszyc z pol tabl 75mg do jednej calej. Potem tsh spadlo mi po kilku tygodniach do ponizej 1. Ale mysle ze to sprawa indywidualna.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
![]()
Noooo powiem Ci ze mi się ryczec dzisiaj chciało jak usłyszałam ze lekarz jutro będzie dzwonił czy transfer się odbędzieMegi to teraz z toba porami trzese, zeby ten poniedzialek wypalil![]()
ile ja endokrynologów na znanym lekarzu dzisiaj przeleciałam
noi za transfer w poniedziałek 
No właśnie biłam się też z taką myślą żeby 75 mg wziąść, w sumie to jeden dzień a jutro mi lekarz powie co i jakMi przy skoku na 3,5 kazal zwiekszyc z pol tabl 75mg do jednej calej. Potem tsh spadlo mi po kilku tygodniach do ponizej 1. Ale mysle ze to sprawa indywidualna.
Kochana kciuki za seksik na szkiełku, piękne zarodeczki i transfer w poniedziałekKochaneNewsy z Pragi... mamy 9 komorek , jutro zobacze ile sie zaplodnilo. Transfer planowany na poniedzialek, bierzemy 1 blastocyste i jednego 3 dniowego , ktory bedzie w piatek zamrazany i w pon rozmrozony... do tego akupunkture, embryo glue, embrio scope do obserwacji i zobaczymy co jeszcze w praniu wyjdzie.
nareszcie konkrety
Megi, ja ci nie powiem, bo u mnie tarczyca w miarę ok (tylko w krótkiej ciąży na encortonie poleciało mi w górę, ale po poronieniu i i odstawieniu sterydu odstawiłam tez euthyrox i tsh jest ok). Jeśli jutro masz endo to rano weź tą większą dawkę i zobaczysz co on ci powie. Przy takich wahaniach na pewno często bym sprawdzała tsh - nawet raz w tygodniu/raz na 2 tyg.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
![]()
No ja nienawidzę różu. Nie wiem od czego to dziadostwo. Wczoraj było tak do 14 a potem po USG nic nie było, czysto. Dziś też czysto. Nie rozumiem co się dzieje. Ja od razu kładę się do łóżka i odpoczywam. Dołożyłam luteinę wieczorem jak się uda to o dwie tabletki a rano prolutex. Tak czy siak nienawidzę plamień bo mega mnie stresują. Może my za dużo tego progesteronu zażywamy i dlatego tak to jest wszystko ukrwione?
Wydaje mi się ze przy tsh4 to napewno 75.@dżoasia podpowiedz mi proszę, jaką dawkę wziełabyś euthyroxu bo teraz biorę 37.5 myślałam żeby zwiększyć jutro do 50 (znowu mam tsh 4a endokrynolog dopiero jutro
![]()