kochanka328
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mi lekarz rozpisał od tego piątku (biorę zamiennik neoparin)Dziewczyny mam pytanko o stosowanie clexan. Mam trombofilię i mam zacząć przyjmować jak będzie transfer. Przed poprzednim nieodbytym transferem dostałam zalecenia i nie pamiętam czy miałam zacząć przyjmować dzień przed transferem czy w dniu transferu, gdzieś zapomniałam kartkę z zaleceniami. Teraz jak zapytałam lekarza to odpowiedział, że kiedy chcę w dniu transferu czy po. No i mam dylemat bo czekam mnie długa trasa przed transferem i czy lepiej nie wziąć go już dzień przed i w dniu transferu. W klinice dzwonie na infolinie a za kontakt z lekarzem pewnie jakaś pindzia powie, że opłata. Poradzicie jak zrobić najlepiej![]()
Zobaczymy czy na koniec stymulacji będzie taki wesoły? [emoji14]
Zrób Gosia dzień przed, nie zaszkodzi a może pomócDziewczyny mam pytanko o stosowanie clexan. Mam trombofilię i mam zacząć przyjmować jak będzie transfer. Przed poprzednim nieodbytym transferem dostałam zalecenia i nie pamiętam czy miałam zacząć przyjmować dzień przed transferem czy w dniu transferu, gdzieś zapomniałam kartkę z zaleceniami. Teraz jak zapytałam lekarza to odpowiedział, że kiedy chcę w dniu transferu czy po. No i mam dylemat bo czekam mnie długa trasa przed transferem i czy lepiej nie wziąć go już dzień przed i w dniu transferu. W klinice dzwonie na infolinie a za kontakt z lekarzem pewnie jakaś pindzia powie, że opłata. Poradzicie jak zrobić najlepiej![]()
Ja miałam pierwszy progesteron ponad 200 przy tej samej normie - nie ma wpływu na ciąże, nadmiar nie szkodzi, chociaż mało jest przyjemny - zaparcia, bóle piersi i wzdęty brzuch - cóż czego się nie zrobi dla dzidzi?Cześć dziewczyny...ja się przyłączam o pytania o przyrosty bety i o progesteron....pierwszą betę zrobiłam 10 dni po in vitro, wyszło 325, po 48 h zrobiłam znów i wyszło 707...to chyba ok?...
Ale martwi mnie wynik progesteronu, który miałam zrobić razem z drugą betą - bo wyszedł 61,5, a widełki normy są do 44,3...jest się czego obawiać? Jaki wpływ może mieć zbyt wysoki progesteron na ciążę? Jutro mam dzwonić z tymi wynikami do kliniki, ale już panikuję trochę![]()
robilam badania morfologie mocz tarczyce i odzcyn coombsa glukoze, morfo ok mocz dzis powtarzalam bo wyszły mi liczne bakterie wiec stwierdzilam ze cos nie tak osttanio zrobilam 
Ja mam dzien przed transferem, chociaz przed biore juz razem z estradiolem ASS 100.Dziewczyny mam pytanko o stosowanie clexan. Mam trombofilię i mam zacząć przyjmować jak będzie transfer. Przed poprzednim nieodbytym transferem dostałam zalecenia i nie pamiętam czy miałam zacząć przyjmować dzień przed transferem czy w dniu transferu, gdzieś zapomniałam kartkę z zaleceniami. Teraz jak zapytałam lekarza to odpowiedział, że kiedy chcę w dniu transferu czy po. No i mam dylemat bo czekam mnie długa trasa przed transferem i czy lepiej nie wziąć go już dzień przed i w dniu transferu. W klinice dzwonie na infolinie a za kontakt z lekarzem pewnie jakaś pindzia powie, że opłata. Poradzicie jak zrobić najlepiej![]()