redferrari
Fanka BB :)
Jak ja uwielbiam Twój optymizmTa nadzerka jak to zwia to ektopia. Ludwin tak to okreslila Ostatnio wogole problemow nie robila, nie bylo krwawien miedzy cyklami. Dlatego mysle raczej, ze to poczatek konca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak ja uwielbiam Twój optymizmTa nadzerka jak to zwia to ektopia. Ludwin tak to okreslila Ostatnio wogole problemow nie robila, nie bylo krwawien miedzy cyklami. Dlatego mysle raczej, ze to poczatek konca.
A kto ci kazal duphaston brac dowcipnie to lek doustnymam takie wrażenie ,ze biorąc duphaston dowcipnie cały zostaje mi na wkładce ? Macie jakiś patent,żeby on tak nie wypływał,a bardziej się wchłaniał?
Piekny wynik [emoji122][emoji122][emoji179][emoji179]Dziewczyny jest dobrze, nie potrzebnie się denerwowalam. Mam ok 15 pęcherzyków 16-18 mm. Pytanie dlaczego ich jeszcze nie czuje, ale najważniejsze że doktor je widzi. Jeszcze wizyta w sobotę i w poniedziałek jak wszystko będzie dobrze to punkcja. Niestety powiedział że jeżeli progesteron mi jeszcze wzrośnie to transferu nie będzie, ale dla mnie najważniejszy jest teraz etap pierwszy, aby były zarodki.
Dziewczyny mam pytanko o stosowanie clexan. Mam trombofilię i mam zacząć przyjmować jak będzie transfer. Przed poprzednim nieodbytym transferem dostałam zalecenia i nie pamiętam czy miałam zacząć przyjmować dzień przed transferem czy w dniu transferu, gdzieś zapomniałam kartkę z zaleceniami. Teraz jak zapytałam lekarza to odpowiedział, że kiedy chcę w dniu transferu czy po. No i mam dylemat bo czekam mnie długa trasa przed transferem i czy lepiej nie wziąć go już dzień przed i w dniu transferu. W klinice dzwonie na infolinie a za kontakt z lekarzem pewnie jakaś pindzia powie, że opłata. Poradzicie jak zrobić najlepiej![]()
Kochana ja jak zwykle bez przypału zyc nie mogę brałam utrogeston ,a ze ostatnio wzięłam do reki duphaston i tak on w mojej głowie siedziałA kto ci kazal duphaston brac dowcipnie to lek doustny
jesli piszesz o utrogestanie to ja tez tak mam ze on caly wylatuje, nie wiem w jakich dawkach bierzesz ale ja mam 3x2 takze ten... od 12 lipca zużyłam tone wkładekKochana ja jak zwykle bez przypału zyc nie mogę brałam utrogeston ,a ze ostatnio wzięłam do reki duphaston i tak on w mojej głowie siedziałale brałam dobrze tylko tak jak wcześniej mówiłam
Na recepcie i zleceniach mam do vaginy, a na opakowaniu doustnie i nie zauważyłam i pchałam tam wiesz gdzietylko ze ten utrogeston u mnie był mieszany już bo to były z wcześniejszych już transferów

No ja msm 3 razy na dzień ,ale nie dość ze wkładka to i majtki tez matko do pracy biorę 3 paryjesli piszesz o utrogestanie to ja tez tak mam ze on caly wylatuje, nie wiem w jakich dawkach bierzesz ale ja mam 3x2 takze ten... od 12 lipca zużyłam tone wkładek![]()
Zobaczymy czy na koniec stymulacji będzie taki wesoły? [emoji14]
Damy znać co i jak
Gosia a u Ciebie jak nastawienie psychiczne? ... zaraz transfer okruszkow![]()
Tak Mieciu, w Polsce standardowo wolne plodowe DNA (w Polsce najczesciej jest to Nifty) wykonuje sie dopiero gdy z badan: usg szczegolowe+Pappa+HCG wyjdzie podwyzszone ryzyko [emoji4]Dziekuje kochana, czyli papa jako standard, a nifty ewentualnie jesli wychodzi podwyzszone ryzyko w pappa, rozumiem,
Witaj w klubieKochana ja jak zwykle bez przypału zyc nie mogę brałam utrogeston ,a ze ostatnio wzięłam do reki duphaston i tak on w mojej głowie siedziałale brałam dobrze tylko tak jak wcześniej mówiłam
Na recepcie i zleceniach mam do vaginy, a na opakowaniu doustnie i nie zauważyłam i pchałam tam wiesz gdzietylko ze ten utrogeston u mnie był mieszany już bo to były z wcześniejszych już transferów
ja przy pierwszym transferze estrofem zamiast dowcipnie brałam doustnie (tak było na ulotce