Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniamiTakie uroki przedszkoli i żłobków na początku :/
@oczekiwanie2017 A jak się macie Kochana w duecie już? Jak maluszek?W ciąży krwawiące dziąsła czy śluzówka w nosie są normalne. Bardziej ukrwione jesteśmy nie tylko tam na dole więc tym się nie przejmuj.
Co do leków na alergię porozmawiaj przy najbliższej okazji o tym z lekarzem. To nie jest tak, że ciąża wyklucza przyjmowanie jakichkolwiek leków i wieczne męczenie się. Ja jestem alergikiem i moja dr pozwoliła mi brać część leków jesli bedzie taka koniecznosc. Fakt, ze ich nie bralam ale dlatego, ze alergia w ciazy mi zmalała.
Ja na poczatku ciazy bylam mocno przeziebiona i w niczym to nie zaszkodzilo. Leczylam sie domowymi sposobami: miód i sok malinowy. Organizm skupil sie na zwalczaniu choroby a nie ciazy. Mialam tez opryszczke i zarowno ja jak i Synek jestesmy cali i zdrowi. Wiecej spokoju Kochana (wiem, ze latwo sie pisze![]()
Wow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!Milego piateczku babeczkiPowodzenia komu trzeba!
Ja dzis wolneee w koncu - jes!!!! Przedpoludnie w lozku z kawa i ksiazka - uwielbiammmmm![]()
Pięknie [emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
No i właśnie:-)Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniami
Wzajemnie Asiu [emoji4] milego spokojnego dnia Kochana [emoji173]Milego piateczku babeczkiPowodzenia komu trzeba!
Ja dzis wolneee w koncu - jes!!!! Przedpoludnie w lozku z kawa i ksiazka - uwielbiammmmm![]()
@annemarie - jeszcze nie wiemAgniecha,
gdzie chcesz KD robic?
I niech tak zostanieNasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil![]()