dżoasia
Fanka BB :)
Juz czasem zapominamWow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!
Dziewczyno lez, czytaj i się relaksuj ile się da.... bo za niedługo nie będziesz wiedziała jak się nazywasz przez ta robotę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz czasem zapominamWow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!
Dziewczyno lez, czytaj i się relaksuj ile się da.... bo za niedługo nie będziesz wiedziała jak się nazywasz przez ta robotę
No to sie wyczekasz bidulo, ale wazne że w miare ze spokojna glowa tam jestesJa wciaz czekam na Kopernika [emoji6] mialam miec o 8 wizyte, ale doktora wezwali na oddzial i wszystkie pacjentki grzecznie czekaja w przychodni [emoji86] ot takie uroki nfz [emoji38] zdazylam juz zglodniec, kupilam sobie czekolade w sklepiku szpitalnym, ale tym razem gorzka [emoji6]
Poziom cukru podnioslam to i humor mam [emoji5] a na dzisiejsza wizyte sie ciesze, mocno licze, ze dr pozwoli na jakas gimnastyke i seksik [emoji38]No to sie wyczekasz bidulo, ale wazne że w miare ze spokojna glowa tam jestes![]()
Jedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....@dżoasia - kurka uzmysłowiłaś mi, ze w tym roku nad morzem nie byłam - a mam rzut beretem - ehhhh
Też tak chce!!!!! [emoji14]Juz czasem zapominamaaaaale jest jeden duzy plus - w lipcu w dniu punkcji wazylam 5kg wiecej
jeszcze mi co prawda brakuje 2kg do wagi z tamtego roku z okolic pierwszej stymulacji ale mam nadzieje ze dojde to tego a nawet jeszcze ciut nizej
no nie ma czase żreć huehue;P
@Never give up - ja tam jadę napewno po kapcie do KrakowaJedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....
@Agniecha1508 @@dżoasia co wy na to?hahah
Ja myślałam coś o szybkim last minute![]()
W letnim tzn ktorym? Ze w nastepnym? Bo ja do punkcji poki co jestem jeszcze udupiona w robocie. A potem sie zobaczy - raczej jak cos to ostatni tydzien.Jedzmy wszystkie trzy razem... ja w letnim tygodniu września zamierzam ruszyć na urlop....
@Agniecha1508 @@dżoasia co wy na to?hahah
Ja myślałam coś o szybkim last minute![]()
Kiedy?? Moze bysmy sie zorganizowaly krakowskie pańcie i sie gdzies spotkaly z ciotka Agniecha, co wy na to????@Never give up - ja tam jadę napewno po kapcie do Krakowa- a tak serio to mamy w planach świętokrzyskie i tereny