Mieciu85
Fanka BB :)
Mietek ja ci dam nowa schize!!! ;P cudne ciazowe wiesci dzisiajtak trzymac!!!
Dzieki kochana Dzoasiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mietek ja ci dam nowa schize!!! ;P cudne ciazowe wiesci dzisiajtak trzymac!!!
Dziewczyny, okazalo sie, ze terminy na usg piersi w szpitalu sa odlegle, ale poniewaz jestem w ciazy i po stymulacji hormonalnej, to doktor chce przyjac mnie dzisiaj [emoji54] tylko musze czekac az przyjma wszystkich planowych pacjentow. Najgorsze, ze przygotowalam sie na dzisiaj tylko na badanie ginekologiczne i mam elegancko ogarniety dół, a pod pachami takie chaszcze, ze az wstyd [emoji85][emoji85][emoji85] ale obciach [emoji86][emoji86][emoji86]
Co do wizyty u gina, wszystko bylo ok, synek fajnie brykal po tej czekoladzie [emoji4] ma teraz 86mm, na obecnym etapie obraz usg prawidlowy. Nastepna wizyte u mojego gin prowadzacego ciaze mam dopiero za piec tygodni [emoji54]
Ale co wazne, zbadal szyjke i mowi ze moge sie zapisac na gimnastyke dla kobiet w ciazy i nie ma przeciwskazan do seksu [emoji3][emoji3] a z basenem tez ok, jednak 3 dni przed basenem i 3 dni po mam przyjmowac lactovaginal. @gosia321 miala chyba podobnie [emoji4]
A długo taka dawke bierzesz? Kombinuje ile opakowan zapasu sobie zrobić w tańszej aptece.Ja tez biore 3 x 2 lutinusa
Kochana ja brałam swoje zimowce tzn wzięłam wczoraj jednego i jest ze mna ,a czy zostanie to okaże sieDziewczyny wracam do Was.
Dziękuje wszystkim za gratulacje i słowa wsparcie po mega krótkiej cb.
To był piękny jeden dzień.Uczucia mam mieszane,przeplatają się z rozczarowaniem,rozgoryczeniem i zniechęceniem do życia ale Wasze forum nie pozwala mi na nic innego jak na dalszą walkę
Zupełnie jakbym własne myśli czytała.
In vitro właśnie dwa razy właśnie nie ruszyło więc kompletnie nie ma reguły.
@Ozis dużo siły!
@heavyona byłam z naturalsikiem ale padł
@Agniecha1508 bardzo mi przykro z powodu ostatniego MochikaninaWczoraj chyba miałaś wizytę,jakie kroki do dalszej walki?
@martuska09 ogromnie mi przykrojakie to cholernie niesprawiedliwe
Cuda się zdarzają przynajmniej na chwile
Powód do in vitro właśnie brak ciąży i niskie AMH.
@Felia będą bliźniaki czy trojaczki?!!!!!!
@gosia321 gratuluje córeczki!!Rośnijcie zdrowo
@annemarie cudowne wiadomości o 7 kropkach-oby tak dalej!!!
@Biedroneczka83 odpocznij jak tylko czujesz taką potrzebę.
@Sol gratuluje bety,mam nadzieje,że odetchnęłaś już choć trochę?
@Szczescie1986 juz po transferze?Trzymam kciuki!!Ile udało się wychodować zarodków?
@Kurcia aby jajka pięknie rosły!
Wszystkim pozostałym życzę dużo siły i trzymam kciuki za wspaniałe widoki na Wasze bobasy!!!
To powolne kapanie mogło być przyczyną.Bylismy az na Zyczkowskiego, faktycznie hemoliza czy cos byla...
Powiem wam szczerze, ze mnie szlag strzelil normalnie, jak taka sytuacja moze zachwiac psychika czlowieka.
A wiec tak zapytalam o co chodzi, Panie powiedzialy ze faktycznie krew byla zlepiona. Dobra, ja rano pilam, wiec nie sadze aby to bylo glownym powodem, ale w innym punkcie pobierala kobitka z mojej prawej reki i tak pobierala i pobierala, ciagnela za ta strzykawke ale mysle sobie, spoko jak leci cos, chocby wolniutko to gitas. Widocznie jednak ta zyla jest do kitu i nie poszlo jak trzeba.
Mam poprawke i juz wyniki:
beta-HCG 1267,00 mIU/ml
Progesteron 15,02 ng/ml (norma mocno dolna, godzine po zazyciu tabletki prog besins)
Estradiol 322,70 pg/ml
11 dpt
Dzwonie do kliniki przekazac im wyniki. Co myslicie o progesteronie? Moze o tej porze taki byc?