Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie chodzi o transfer, sama się trochę zdziwiłam bo przecież to żadna operacja..nie wiem co robic
Szczescie, klapsa dostaniesz jak nie wyluzujeszJa wiem,ze za wcześnieten czas dobija
Iskierko, ale to na kaszel i na flegme? Tantum w sprayu dawali mi na gardlo kiedys, plukanie sola tez.Tantum verde do psikania, woda z solą do płukania.
Tak Asiu , już daje temu tsh spokójKto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).
Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnikanie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac
Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie?co masz i jakie dawki?
Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek!![]()
i zabieram moje dzieciaczki z zimowiska
Biere mietle i leceAsia , lecisz z koksem?
Ty cos dzisiaj mialas ? Czy tylko moja skleroza do glosu doszla?![]()
Staram się nie myśleć ,ale chyba serio doszukuje się tych objawówSzczescie, klapsa dostaniesz jak nie wyluzujesz
Pamietaj, ze mialo byc spokojnie, bez oczekiwan, bez stresu. Jeszcze tylko trocheKciukasy!
Asia miala dzis wizyte chyba!Asia , lecisz z koksem?
Ty cos dzisiaj mialas ? Czy tylko moja skleroza do glosu doszla?![]()
A mi panie na pobraniach mowia zeby wypic pol szklaneczki przegotowanej wody. Zeby bylo "cisnienie" w zylach... bo tak to mi nie leci nic z zyl...Kto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).
Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnikanie wiem czy po to zeby kiedys sie przestraszyc co w siebie wpakowalam czy z lenistwa, bo nie chce mi sie latac do apteki oddawac. A jak juz mam wizyte i potem ide do apteki to nigdy nie pamietam zeby zabrac
Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie?co masz i jakie dawki?
Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek!![]()