No ja też jestem mega ciekawaBardzo ładne imię. [emoji4] Mam 17.09. Jestem bardzo ciekawa co u moich maluchów i czy może będzie wiadomo jaka płeć. [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też jestem mega ciekawaBardzo ładne imię. [emoji4] Mam 17.09. Jestem bardzo ciekawa co u moich maluchów i czy może będzie wiadomo jaka płeć. [emoji16]
Czekam z niecierpliwością. Ten Nikodem też mi chodzi po głowie. [emoji16]No ja też jestem mega ciekawabędziesz wiedziala, przecież są tydzień młodsze od moich to już będzie widać konkret
Pij dużo wody, możesz jeść miód, śpij jak najwięcej i powinno samo minąć.Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.
Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
Przykro mi, tuleI tyle z mojej przygody z Parens...
"
Witamy,
Dzisiaj jest dzień 6 rozwoju Państwa zarodków oraz zakończenie ich hodowli.
W ciągu trwania hodowli nie zamrożono zarodków
Pozostałe w hodowli zarodki nie osiągnęły odpowiedniego stadium i nie zostały zamrożone,
a w dniu 6 zdegenerowały."
@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.
Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.
Przepraszam ale nie zabardzo wiem o co chodzi może przez przypadek coś nadusilam@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.
Mam nadzieję że cię nie urazilam jeszcze raz przepraszamPrzepraszam ale nie zabardzo wiem o co chodzi może przez przypadek coś nadusilam
RozumiemMam nadzieję że cię nie urazilam jeszcze raz przepraszam