Agniecha1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha toc ty mnie teraz rozbawiłaś@Szczescie1986 - kochana to może zamiast schizować , wariować z powodu głupiej przepowiedmi wróżki i niezbyt przychylnej kolezanki. Zabaw się w aktorkę światowej sławy i zagraj rolę w serialu życie pod tytułem
" oszukać przeznaczenie" !!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba tylko USG to wyjaśni. Niewątpliwie beta rośnie coś tak powoli. Przy takiej wysokości musi być pęcherzyk, daj znać po wizycie. Trzymam kciuki za cud.Kochane dodaje kolejną bete
31dpt (wyżej są poprzednie ) wynik 3512 . Rosnie caly czas ale malo . Co o tym sądzicie . Jutro ide do lekarza
Biedroneczka jeśli masz rację to ja też chcę peknietą żyłkęJak już gadamy o wróżkach i innych cudach przesądach to ja”czytałam” iż pęknięcie żyły zawsze zwiastuje ciąże przy invitro. [emoji4][emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki sąsiadka!!!!!!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mi już się zaczynają schizy. Jestem od ciebie o rok starsza i pierwszy transfer dał ciąże. Dopiero 8 tydzień leci a ja już myślę czy aby dziecko zdrowe. Zaryzykowałam i czekam. Na Twoje wątpliwości nikt nie zna odpowiedzi.dziewczyny 38 +. proszę napiszcie czy nie obawiacie się że Wasze dziecko urodzi się chore?pytam bo mam dylemat...kolejna stymulacja i kolejna porażka. Z 4 komórek tylko 1 się zaplodnila i transfer nieudany. podsumowując mam kiepskie komórki. stoję przed wyborem czy poddać się jeszcze jednej stymulacji ale boję się ze skoro te komórki takie kiepskie więc nawet jeśli się uda to czy ryzyko chorego dziecka nie jest zbyt duże w moim przypadku. mam już 1 dziecko, chciałabym jeszcze jedno ale boję się bo te komórki są kiepskie. dobija mnie to...jutro jadę do lekarza zobaczymy ci on powie. dziękuję za wszelkie odpowiedzi. trzymam kciuki za Was.
Mi już się zaczynają schizy. Jestem od ciebie o rok starsza i pierwszy transfer dał ciąże. Dopiero 8 tydzień leci a ja już myślę czy aby dziecko zdrowe. Zaryzykowałam i czekam. Na Twoje wątpliwości nikt nie zna odpowiedzi.