reklama

Kto po in vitro?

Szczescie to Ty nie rozmawialas z kolezanka, tylko z jakas jedza! [emoji35][emoji35][emoji35] Unikaj takich toksycznych ludzi. Szkoda Twoich nerwow!
Nikt rozsadny nie powiedzialby czegos takiego majac swiadomosc jaka jest sytuacja.. ja prdl, ludzie powariowali
Tez się rozczarowałam
Wie ze staramy się i jest ciężko,ale mogłaby ugryźć się w język
Wczoraj dała mi dodatkowy stres łzy popłynęły i ja durna powiedziałam jeszcze to dla swojego on oczywiście codziennie pyta się jak się czuje to ku powiedziałam
Bardzo posmutniał a ja z nim ot i ja taka madra jak i ona
A ze na jeZyk nie choruje to teraz mam

reklama
Bo wrozka to po czesci dobra psycholozka i socjolozka [emoji14] Moze spojrzala sobie na twoja date urodzenia, wypytala ciebie jak dlugo juz jestes z mezem, wypytala troche o twoje zycie no i diagnoza byla prosta :)

Moja ex ginekolog z KrK, babszytl ktorego nikomu nie polecam za chamstwo i znieczulice, nie byla wrozka, a sugerowala zmiane partnera, aby uzyskac dziecko :)
[emoji85][emoji85][emoji85][emoji86][emoji86][emoji86]

No właśnie w tym wieku czyli 18 lat nie byłam z nikim a ta kolezanka co teraz była dała jej tylko moja date urodzenia i ta tak jej powiedziała
Coś w tym jest
Szczescie, kochana, nie po to inwestujesz mnistwo srodkow, czasu i poswiecenia w osiagniecia wspolczesnej medycyny, zeby wierzyc w jakies czary mary!! Nie zaprzataj sobie glowy takimi bzdurami!! Bedzie dobrze, zobaczysz [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Tez się rozczarowałam
Wie ze staramy się i jest ciężko,ale mogłaby ugryźć się w język
Wczoraj dała mi dodatkowy stres łzy popłynęły i ja durna powiedziałam jeszcze to dla swojego on oczywiście codziennie pyta się jak się czuje to ku powiedziałam
Bardzo posmutniał a ja z nim ot i ja taka madra jak i ona
A ze na jeZyk nie choruje to teraz mam

Przesylam cytat nt. racjonalnosci wrózb i horoskopów
"Prof. Kazimierz Stępień z Obserwatorium Astronomicznego UW mówi publicznie, że horoskop jest zawsze oszustwem. Ani to praca, ani nauka. Profesor tłumaczy, że szansę spełnienia przepowiedni można zawsze zwiększyć poprzez umiejętne posłużenie się psychologią [której się również uczy na kursach Tarota] i wiedzą o kliencie. Przepowiednie powinny być pozytywne, a jeśli pojawia się cień kłopotów, wróżący natychmiast pokazuje, jak się z nich wyplątać. Do tego wszystkiego dobrze jest dodać znaki zodiaku."

Dodam jeszcze, ze moja koleznka miala staż w jednej z bardziej znanych gazet i wiesz jak tam wyglądalo pisanie horoskopów - stazysta, ktory spóźnił sie do pracy pisał horoskop, w który potem ludzie wierzyli... Na szczęście ona też jest spod znaku Strzelca i bardzo czesto sie spóźniala, wiec mój horoskop był zazwyczaj super pozytywny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry