Justin87
Fanka BB :)
O matko, zdziwiona, normalnie szok, niech się zajmie sobą. [emoji14]Dla niej to dziwne ,ze już 9 lat razem i nie ma dzidzi wiec jej powiedziałam ze mamy problem i ze się staramy ale naturalnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko, zdziwiona, normalnie szok, niech się zajmie sobą. [emoji14]Dla niej to dziwne ,ze już 9 lat razem i nie ma dzidzi wiec jej powiedziałam ze mamy problem i ze się staramy ale naturalnie
@RedHotChiliPepper28 cudnych widokówCześć Laski,
@RedHotChiliPepper28 pięknych widoków.Pochwal się mamusiu później zdjęciami malucha.
Samych dobrych wieści na dzisiejszej wizycie. :*
@Pralinqa powodzenia dzisiaj, oby wszystko było dobrze i żebyś mogła rozpocząć stymulację hodowli dorodnych jajeczek.
@ilmenau bardzo mi przykro, że jeden maluszek nie dał rady.
Proszę o kciuki o 13:00 w sprawie innej niż bejbiki, otóż mam egzamin a że maluchy nie dały się matce uczyć skutecznie ją usypiając, to jest cienko z wiedzą i pozytywna energia się przyda.
Miłego dnia!![]()
Wg mnie bardzo rozsadnie. Najwazniejsze, ze o stalych porach bierzesz [emoji173]Mam do was pytanie, czy takie rozlozenie godzin przyjmowania lekow, jakie sobie ustalilam ma sens. Lekarz zalecil Lutinus 2-0-2, Progesteron 200: 1-1-1, Estradiol: 1-1-1.
Wiec o 6 rano, 14 i o 22 biore Progesteron 200 i Estradiol. Lutinus o 8 i o 20. Ma to sens, czy rozlozyc to jakos inaczej? Pierwsze dni bralam Lutinus 2-0-2 o 10 i 22, ale pomyslalam, ze bez sensu o 22 brac ostatni raz wszystkie progesterony na raz.
O matko... nieeeeeeeeeee! rozumiem Twój smutek...Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było i staram się was nadrobić.
Gratulacje dla @Felia, trzymam kciuki za serduszko!
Mocne kciuki za @annemarie @Agonia777 @Megi1985@ @Szczescie1986 @NadziejaJest
Wirtualne tulasy dla @Biedroneczka83 @martuska09
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam! Moja mozg nie działa dzisiaj na najwyższych obrotach
U mnie w ciagu ostatniego tygodnia trochę się działo. W piątek 31.08 byłam na wizycie u lekarza prowadzącego - słyszałam oba serduszka ale okazało się, że jeden Bąbelek jest mniejszy od drugiego, ma dużo mniejszy pęcherzyk, więc dostałam skierowanie do szpitala na Dział Szybkiej Diagnostyki Prenatalnej . Na izbie przyjęć dostałam zjebke od pań, ze tak wczesną ciążą sie nie zajmują... Na moj komentarz ze ja nie mam wykształcenia medycznego i nie będę kwestionować skierowania wystawionego przez lekarza pani łaskawie zadzwonila po lekarza. Termin mialam na dzisiaj
Dzisiaj okazało się, ze jedno serduszko przestało bić i jest mi bardzo smutno. Już uwierzyłam, ze marzenia się spełniają, zawsze chciałam bliźniaki i były dwa serduszka . Dzisiaj życie sprowadziło mnie na ziemie. Cieszę się że jest choć jedno serduszko (ten Bąbelek nawet machał rączkami) ale jest mi smutno, ze nie dane nam bedzie poznać tego drugiego . Jeszcze niedawno slyszalam jego serduszko a dzisiaj dowiedziałam się ze jest juz Aniołkiem ...
Przykro mi z powodu Twojego Aniolka [emoji20]zycie jest okrutne [emoji20] Ale teraz skup sie na drugim maluszku, ktory zostal, zeby nie wyczul Twojego smutku i bolu. Trzymam mocno kciuki zebyscie zdrowo rosli Kochana [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było i staram się was nadrobić.
Gratulacje dla @Felia, trzymam kciuki za serduszko!
Mocne kciuki za @annemarie @Agonia777 @Megi1985@ @Szczescie1986 @NadziejaJest
Wirtualne tulasy dla @Biedroneczka83 @martuska09
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam! Moja mozg nie działa dzisiaj na najwyższych obrotach
U mnie w ciagu ostatniego tygodnia trochę się działo. W piątek 31.08 byłam na wizycie u lekarza prowadzącego - słyszałam oba serduszka ale okazało się, że jeden Bąbelek jest mniejszy od drugiego, ma dużo mniejszy pęcherzyk, więc dostałam skierowanie do szpitala na Dział Szybkiej Diagnostyki Prenatalnej . Na izbie przyjęć dostałam zjebke od pań, ze tak wczesną ciążą sie nie zajmują... Na moj komentarz ze ja nie mam wykształcenia medycznego i nie będę kwestionować skierowania wystawionego przez lekarza pani łaskawie zadzwonila po lekarza. Termin mialam na dzisiaj
Dzisiaj okazało się, ze jedno serduszko przestało bić i jest mi bardzo smutno. Już uwierzyłam, ze marzenia się spełniają, zawsze chciałam bliźniaki i były dwa serduszka . Dzisiaj życie sprowadziło mnie na ziemie. Cieszę się że jest choć jedno serduszko (ten Bąbelek nawet machał rączkami) ale jest mi smutno, ze nie dane nam bedzie poznać tego drugiego . Jeszcze niedawno slyszalam jego serduszko a dzisiaj dowiedziałam się ze jest juz Aniołkiem ...
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Czesc dziewczynyu nas wszystko dobrze! Bobas rosnie jak trzeba[emoji173]️ Ma „ już” 2 cm!!!!
Serducho bije jak szalone! Kolejne spotkanie za 2 tygodnie![]()
Za wszystkie Was trzymam kciuki i przesyłam ciążowe fluidy!! Miłego wieczoru![]()
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny dzwonił do mnie embriolog. Ze świeżych 24 occytow dojrzalo 14 komórek i z 9 odmrazanych przetrwało 3 szt. Tylko że 1 szt okazała się uszkodzona genetycznie, czy coś takiego, ale za to 1 szt. natychmiast się podzieliła więc z jednej komórki mamy 2 komórki. Czyli zapladniaja dzisiaj 17 szt. Trzymajcie mocno kciuki, bo ostatnio na 6 zapłodnionych był tylko 1 zarodek. W czwartek o 15:20 transfer
Dziwne? Ale co ja to kurde obchodzi???Dla niej to dziwne ,ze już 9 lat razem i nie ma dzidzi wiec jej powiedziałam ze mamy problem i ze się staramy ale naturalnie