Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo czadzik, brzmi powaznieJestem na aplikacji radcowskiej, założenie jest, by zapewnić mojej wesołej gromadce byt na lepszym poziomie w możliwie niedalekiej przyszłości ale nie wiem czy coś z tego będzie, staram się.Egzamin był z prawa pracy.
Co do kalendarza, to proszę bardzo. Będę miała rękę na pulsie, co u Ciebie. [emoji16]
O której masz wizytę? [emoji4]Oo czadzik, brzmi powaznieniech sie zatem wiedzie!
Nie mam na razie tego wogole w planie
Transfer w poniedziałek 17 września.
JAk brałyście relanium w dniu transferu?
HejHej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?
@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji.
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych.Samych pięknych widoków Ci życzę.
Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane.
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą.Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu.
Powodzenia. :*
Miłego dnia. :*
Ja wzięłam odrazu po transferze. Zanim jeszcze zeszłam z fotela.Transfer w poniedziałek 17 września.
JAk brałyście relanium w dniu transferu?
Wczesnym popoludniemO której masz wizytę? [emoji4]
Ja wzięłam odrazu po transferze. Zanim jeszcze zeszłam z fotela.
No to jużHej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?
@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji.
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych.Samych pięknych widoków Ci życzę.
Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane.
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą.Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu.
Powodzenia. :*
Miłego dnia. :*