reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wolna beta hcg to zupełnie coś innego niż ty teraz badasz. Jak na ten dzien wszystko jest ok. Mogłabyś sie martwić jakbyś miała w tym dniu już kilkanaście lub kilkadziesiąt tys. Pęcherzyk raczej na pewno będzie już widać na wizycie :)
Cześć Pati a możesz opowiedzieć coś o sobie? W czym u ciebie był problem, czy miałaś criotransferu na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jakie miałaś endometrium jak ci podawali blastke i jakie leki bralas? Przepraszam za tyle pytań ja też miałam podana 5 dniowa blastke i zakończyło się cb dlatego pytam, teraz się przygotowuje do następnego transferu, serdecznie gratuluję :)

Cześć Pati a możesz opowiedzieć coś o sobie? W czym u ciebie był problem, czy miałaś criotransferu na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jakie miałaś endometrium jak ci podawali blastke i jakie leki bralas? Przepraszam za tyle pytań ja też miałam podana 5 dniowa blastke i zakończyło się cb dlatego pytam, teraz się przygotowuje do następnego transferu, serdecznie gratuluję :)
@Patti83

My po wizycie i tutaj malutkie zaskoczenie, gdyż kruszyna prawie wcale nie urosła od ostatniej wizyty, tylko 70gram, więc ma 3070g i... mam rozwarcie na dwa palce oraz otwarta szyjkę, więc czekamy :-Dzdziwienie, bo w sumie nic nie czuje wyjątkowego i jakiś skurczy nie mam :-) może już w weekend będziemy ostro działać heh OBY OBY OBY!!
Ooo to super niedlugo przytulisz juz swoja kruszynke [emoji7][emoji7][emoji7]

Co do tego liczenia tygodnia ciazy to ja nadal tego nie kumam. Gdzies tam w necie czytalam, ze jak na kriotransferze, to od pierwszego dnia miesiaczki i to wszystko. Tu chyba na forum, ze ilosc dni od transferu plus 14 plus wiek zarodka. Takze w tej kwestii jestem juz glubia :baffled:
W przypadku crio blastki masz 19dni wstecz (14+5), czyli np jesli crio mialas 1.08 to data umowna ostatniej miesiaczki to 12.07, a to oznacza date porodu na 19.04.2019. Proscizna [emoji4]

Wracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje :(

Felia do poki czerwona krew sie litrami nie leje to nie wizjuj mi tu:) Moglas podraznic , moglo peknac ci jakies male naczynko.i stad ten róż.
Wiem jakie to trudne i jak trudno uwierzyc ze moze byc wciaz dobrze chociaz w naszych glowach widzimy juz najgorsze scenariusze.
Wez no spe albo relanium jak masz, poloz sie i prześpij.
Tyle ci moge poradzic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry