Ja tak mialam, moze w 10 czy 11dpt, a beta wysokaWracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak mialam, moze w 10 czy 11dpt, a beta wysokaWracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje![]()
juz jutroHehe ja tez to z przymrozeniem oka napisalam![]()
Ja juz mam chyba psychike zepsuta... Obawialam sie tego, ze mimo zycia z dnia na dzien cos takiego sie wydarzy, co rozbije mnie wewnetrznie wbrew temu ze tym razem mialam nie miec zadnych oczekiwan na tysiace kawalkow. Wzielam juz relanium, ale musialam jeszcze z psem wyjsc. Co mnie dodatkowo martwi to bole jak na @, dlatego chyba ten zabarwiony luti us tak mna zachwialFelia do poki czerwona krew sie litrami nie leje to nie wizjuj mi tuMoglas podraznic , moglo peknac ci jakies male naczynko.i stad ten róż.
Wiem jakie to trudne i jak trudno uwierzyc ze moze byc wciaz dobrze chociaz w naszych glowach widzimy juz najgorsze scenariusze.
Wez no spe albo relanium jak masz, poloz sie i prześpij.
Tyle ci moge poradzic![]()
Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?Ja tak mialam, moze w 10 czy 11dpt, a beta wysoka![]()
Kurde miałam nadzieję, że za 2 tygodnie umówimy sie na bete ale przez chwilę zapomniałam ,zę ty na @Kurcia czekaszmam nadzieję, że nie będę sama
@sssurykatka kiedy Ty masz transfer?![]()
No chyba najpierw poczekam na wynik ilości zarodków![]()
Jak nie z Tobą to z Kurcia będziemy transferowac... najwyzej nam szlaki przetrzesz i będziesz zarażać ciążowymi fluidami![]()
Hmm ja moze do 7dpt mialam jakies male bole, a pozniej juz nic kompletnie (teraz 13dpt).Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?
Jak to? Rozumiem, ze jajka nie rosna? Czy o endo chodzi? Masz ten sam lek co poprzednio? Osz....k....Dziewczyny zabijcie mnie. Brak reakcji na lek. Qrwa ile jeszcze![]()
U mnie był róż 21 dpt i 28 dpt. Bez boleści brzucha. Nie biorę luteiny ani lutinusa, także u mnie to nie wynik podrażnienia. Za to w ulotce prolutex wyczytałam że to czesto efekt uboczny a ja właśnie używam ten lek. Za każdym razem kładłam się do łóżka tak na pół dnia i przechodziło.Tylko zabarwienie czy tez bole brzucha?