Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie anemarie ale moge powiedzieć, że najbardziej udany transfer u mnie był wtedy, jak w 9dc endo miało 8,9mm a transfer był 10 dni później, czyli w 19dc. Zaciążyłam z 2 zarodkami, tylko nie chciały zostać na dłużej, ale to już kwestia czegoś innego a nie endo.@annemarie proszę jakie powinno być endometrium przy crio na cyklu sztucznym? Jeśli na mam 10dc 9.5 a za 9 dni transfer to myślisz że ok?
Pomiedzy 10 a 14 mm. ( tzn wg mojej kliniki) dostaniesz progesteron to go przystopuje. Podrosnie jeszcze ze 3 mm a potem bana dostanie. Wg mnie jest ok, i tych wartosci tez nie mozna sie tak kurczowo trzymac bo wroznyxh miejscach raz jest mniejsze raz wieksze.Ale wydaje mi sie ze rosnie normalnie i do transferu bedzie ok.@annemarie proszę jakie powinno być endometrium przy crio na cyklu sztucznym? Jeśli na mam 10dc 9.5 a za 9 dni transfer to myślisz że ok?
Wracam z bety do domu i szok na toalecie. Lutinus wylecial lekko zabarwiony rozowato. Podbudujcie mnie prosze, bo ja juz mam wizje, ze znow koniec wszystkiego sie szykuje![]()
Pokazesz zdjecie brzuszka chcociaz??16 tydzień a wczoraj jedna kobieta o mnie powiedziała "ta pani w zaawansowanej ciąży." [emoji28]
Niunia a ile miałaś jajeczek w 5 dc i teraz?Nie rosną jajca. Nic. Jakieś mikro pęcherzyki są, ale to wygląda dokładnie tak jak w 5dc, kiedy zaczynałam stymulację.
Słońce pamiętam, ale pamiętam też, że u mnie ostatnio jak nie rosły a potem zaczęły rosnąc to prawe wszystkie były puste. Dołożyła mi do tego gonalu menour 150 ale co z tego jak wychodzi na to, że to te same leki co ostatnio na krótkim. Qwa co za dzień. Od rana coś nie tak, jeszcze po drodze zaliczyłam stłuczkę z mojej winy oczywiście. Niby nic wiele się nie stało ale mam serdecznie dość.![]()
A czemu tak długo czekasz z tym transferem? Taki plan działania?Do transferu jeszcze 9 dni, boję się zbyt to endo za grube nie było ... Miałam robiona tylko hsg. Właśnie on w ogóle nie proponuje mi relanium, może wziąć na własna rękę? Od niedzieli 5 dni tabletki tyle ile ma zarodek zostały mi jeszcze 3 blastocysty, ja i tak jestem cały czas przejęta że one wszystkie są wadliwe bo on tak wkręcić że teraz tak dużo wadliwych... Może jemu tak wygodniej bo skoro wadliwy to niczyja wina. Nie wiem już teraz jest coś nowego i muszę myśleć do przodu, ja go bardzo lubię i zawsze myślałam że świetnie się rozumiemy chociaż pierwsza wizyta nie przypadła ani jemu ani mi do gustu, poszłam do niego z całą teka pytań i on swoje a ja swojeale później zdałam się całkowicie na niego i mamy podobne poczucie humoru, wszystko szło gładko aż za bardzo stymulacja piękna punkcji ok z 5 pobranych kom zaplodnionych się 5 z czego jedna nie dotrwala do 5 dnia i zostały 4 z czego jedna to CB. On sam i embriolog byli bardzo zaskoczeni takim wynikiem więc ja też się cieszyłam a tu klops... Jakoś inaczej już teraz podchodzę do tego crio z większym dystansem ale też większym lekiem... I tak mnie tam jedna babeczka w rejestracji zawsze denerwuje akurat dzisiaj na nią trafilam
teraz witamin ne bierzesz i cukierków więc wszystko możliwenie wiem, może pomyliłam zastrzyki z wit C ;P