Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co do jego rodzeństwa, to jeden jest troszkę gorszy od tego co mi podali, ale jest ok, więc on napewno pójdzie do mrożenia, pozostałe 3 do jutra będą pod obserwacją, jutro popołudniu mam dzwonić i powiedzą mi czy je też bedą mrozić czy nie. Zobaczymy, ja się cieszę, ze chociaż ten jeden bedzie zamrożony, w razie niepowodzenia będziemy mieli jeszcze szanse
Na betkę mam jechać 13 listopada to są urodziny mojego M więc, może ta 13 przyniesie nam szczęście i bedzie super prezent urodzinowy;-)
Lawendowy Ty chyba testujesz 12 prawda????
Ja chyba mocno wyszłam już z obiegu. Ostatnie ICSI miałam w 2006 r duuużo się chyba od tego czasu zmieniło
mówili Ci w klinice jakie są blastocysty? ale srobisz prezent mężowi na urodziny ;-)
. życzę powodzenia na crio, będę trzymać kciuki
. a plasterek to taki nasz forumowy przesąd. zaraz po transferze przyklejasz (albo mąż nakleja) na brzuch żeby się dzieciaczki mocno do mamy przykleiły i zostały na 9 m-cy;-).