Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Ale miały być 3 dniowe, nie rozumiemMoże chcą czekać do blastocysty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale miały być 3 dniowe, nie rozumiemMoże chcą czekać do blastocysty?
hahaha siedzę, macam się po sutku i czytam, że pytasz, no to zajrzałam- u mnie normalne
ciemne to chyba od ciąży raczej się robią
- sprawdzałaś jakoś ostatnio tą betę jeszcze?
Raczej chodziło mi o to czy aby na pewno beta spada przy tym krwawieniu.Kochana u mnie potop indiański między nogami jak po poronieniu szpitalnym. także ciazy nie ma....
Moja torbiel nie znika bo to endometrialna . Miałam przy stymulacji tranaferze ciąży porodzieDo menopauzy to nie, bo normalnie na min się dostaje @. Ale wycisza przysadkę mózgową tak, że organizm sam nie produkuje hormonów. Tak, na gonapeptylu jest możliwe, że torbiele się powchłaniają. Ale np @Ewunka stymulowała się z torbielą. Tylko ona z endomendą, więc nie wiem czy to podobny przypadek.
Ja 7dpt beta 88 8dpt lało mi sie po nogach .......w 9 dpt beta 200 . Nie znam histori odpowiadam na posta .Kochana u mnie potop indiański między nogami jak po poronieniu szpitalnym. także ciazy nie ma....
Szczęście kochane taki mi bardzo przykro Nie mam dobrej wiadomości dziś dla was
Jest negatyw i ten 7 raz jednak nie przyniósł mi szczęścia,wróżka jenak chyba wywróżyła prawdę
Jest mi tak smutno ,ze chyba serce mi zaraz pęknie co jest ze mna nie tak czy rzeczywiście jestem tak zepsuta ,ze nie wychodzi
Nie mam siły na walkę już ....
miałam taka cicha nadzieje ,ze jednak te plamienie coś oznacza i te zawroty ,a jednak wszystko do dupy
Leczenie Pasnika nie pomogło nie zdziałało cudów
Nie wiem co teraz ,gdzie uderzyć
Nie chce mi się zyc już ...
Beta 5 i kazała czekac na okres i od razu dzwonic po tego jednego który został ... co teraz z tabletkami mam odstawić ? Dziś normalnie 9 dniem blastki 5 dniowej
Co z encortonem i clexanem ? Byłam na leczeniu 14 dniowym potem miesiąc przerwy bo czekałam na okras i gdy zjawił się nie było transferu bo klinika zamknieta i teraz dopiero podchodziłam wiec to już będzie 3 mc od tych 14 dni !!!!
Jednak zarodek który tak chwaliły nie chciał zostać ze mna
Nawet gdybyście mnie pocieszały to i tak nie pocieszycie
Nadzieja umarła we mnie chyba już konkretnie
ja rozumiem,Ale miały być 3 dniowe, nie rozumiem
Super to do boju Kochana trzymam kciuki żeby wszystko się udałoAaaaaa mamy zielone swiatlotransfer byc moze nawet jeszcze we wrzesniu !!!! Kochane ale sie ciesze !!!!
To bedzie moj prezent urodzinowy![]()
Pięknie kciuki za przyrostBeta 44.18 lekarz mówi że jest ok w poniedziałek mam powtórzyć badanie