reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie w klinice po transferze robi się co parę dni progesteron, estradiol i betę. Mialam transfer w czwartek i pierwsza weryfikacja we wtorek. Tylko po co beta jak ja brałam pregnyl tydzień temu w sobotę. Przecież mogą zostać jeszcze pozostałości. Tylko będę sie denerwować, bo z transferu to jeszcze raczej za wcześnie aby coś wyszło. Co o tym sądzicie

reklama
Wiem ze mam dla kogo raczej mam misje bo czasem mysle ze każdy padnie jak mnie będzie
Każdy liczy tylko na mnie , a ja niestety zdana jestem na siebie i ten los
@Szczescie1986 - słońce to może trochę egoizmu dla samej siebie !!!! Wprowadź im zasadę " umiesz liczyć - licz na siebie " (przepraszam bo Cie nie znam i nie chcę urazic) może im tak wygodniej , wisieć na Twoich barkach - nie trza myśleć itd. Moze czas wprowadzić dla własnego dobra - trochę zdrowego egoizmu !!! Pomyśleć tylko o sobie !!!

Ostatnia edycja:
Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png

@Szczescie1986 - popatrz w lustro tam jest mega silna kobieta !!!
Dziewczynki wszystkim Nam życzę - odbicia w lustrze mega silnych choler !!!! Milego !!!

Załączniki

• Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png
    Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png
    134,2 KB · Wyświetleń: 449
@Szczescie1986 - słońce to może trochę ogoizmu dla samej siebie !!!! Wprowadź im zasadę " umiesz liczyć - licz na siebie " (przepraszam bo Cie nie znam i nie chcę urazic) może im tak wygodniej , wisieć na Twoich barkach - nie trza myśleć itd. Moze czas wprowadzić dla własnego dobra - trochę zdrowego egoizmu !!! Pomyśleć tylko o sobie !!!
Kochana tutaj się nie da myśleć o sobie

Ostatnia edycja:
reklama
Calkiem niezle[emoji173]️
Troche mnie progesteron z nog zbija, moj brzuch od zastrzykow wyglada jakby mnie stary skopal, ( mowie ze jak pojde z tym na policje to sie nie wywinie):Djest bardziej fioletowy niz w kolorze „ naturals”
W sumie jest ok. Wczoraj mnie tak okresowo pociagnelo, olalam temat i sie uspokoiło, a tak tu pociagnie, tam zakluje, gnoty zatrzeszcza:D:D:pwiesz jak u ryczacej czterdzieski:Dnie narzekam bo nie mam na co:wink:
To dobrze, że całkiem nie źle :)
Brzuszek biedny, no ale co się nie robi dla naszego celu.
Najważniejsze że jesteś dobrze nastawiona [emoji8]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry