Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ło matko!!! Kurczę te Kliniki w soboty to człowiek jeden po drugim... ja jak byłam wczoraj u siebie to najpierw czarno a później chwila przerwy i znowu czarno... :-)Lo pani mialam.Mi c jeszcze przed poludniem, ale dzisiaj tu ludzi jak mrowek, jakby cos za darmo rozdawali, do samej rejestracji stalam pol godziny, gdzie zawsze wchodzilam z.marszu![]()
Tak, do tej pory mialam normalnie teraz wyraźnie napisane dopochwowo od drugiego dnia cykluA nasz wyraznie napiasane ze dopochwowo?
No i jak tam po wizycie?? Opowiadaj!Dzień dobry ja już pod gabinetem zabiegowym na pomiar ciśnienia i waga coś czuje ze poszła w górę hehea na 10:20 wizyta
Ja nie mogłam sobie pospać po punkcji bo już następne czekały. Lekarze obłożeni na maksa.Ło matko!!! Kurczę te Kliniki w soboty to człowiek jeden po drugim... ja jak byłam wczoraj u siebie to najpierw czarno a później chwila przerwy i znowu czarno... :-)
Tyyyyyle nas jest z tą niepłodnościa, że niech ja ch#$# strzeli !
Czyli lekarz kombinuje inaczej , ja teraz nie mam wogole prg dopochwowo, wszystko lykam i w zastrzykach.Tak, do tej pory mialam normalnie teraz wyraźnie napisane dopochwowo od drugiego dnia cyklu
@motylek24 czy Ty miałaś embrioglue na swiezaku podawany?Ja nie mogłam sobie pospać po punkcji bo już następne czekały. Lekarze obłożeni na maksa.