annemarie
Fanka BB :)
To jest to samo co No spaMam cos takiego jak Spastyna Max, 80 mg Drotaverni hydrochloricum. Bole menstruacyjne, bole skurczowe jamy brzusznej, bole skurczowe drog moczowych. To jest tez spasmolina?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest to samo co No spaMam cos takiego jak Spastyna Max, 80 mg Drotaverni hydrochloricum. Bole menstruacyjne, bole skurczowe jamy brzusznej, bole skurczowe drog moczowych. To jest tez spasmolina?
Pytanie czy wchlania się daną drogą. Sensowne jest więc dołozenie progesteronu inna drogą, podskórną, a nie zwiększanie doustną.organizm pobiera tylko tyle progesteronu ile w danej sytuacji potrzebuje,resztę bedzie wydalac.
Mysle ze Felia ma juz takie wysokie dawki ze dokladanie tu czegokolwiek niczego nie zmieni. Spokoj i lezenie . Ewentualnie szybki pomiar estradiolu i sprawdzenie czy spada.
Wedlug mojego laickiego oka tak. Spojrz na oba usg, tak to jakby wygladalo :/Felia,
jesli to dobrze rozumiem... mialas 2 blastki z czego na usg , zobaczylas pecherzyk z dwoma cialkami zoltymi. Czyli tylko jedna sie zaimplantowala i dodatkowo podzielila. Na drugim usg widzialas juz tylko jedno cialko zolte w pecherzyku?
Zgadza sie bo sie poglubilam ?
MożnaKobietki a po nieudanym krio mozna w nastepnym cyklu od razu zabierac mrozaczki?
Tez tak myslalam i dokladalam z kazdej strony, uslyszalam od lekarza to samo.Pytanie czy wchlania się daną drogą. Sensowne jest więc dołozenie progesteronu inna drogą, podskórną, a nie zwiększanie doustną.
Bo z punktu widzenia farmakokinetyki jest to słuszne myślenieTez tak myslalam i dokladalam z kazdej strony, uslyszalam od lekarza to samo.
Felia , nie wiem ... mozna zobaczyc tam dwa a mozna i jedno, kwestia interpretacji , to co mi sie bardziej nie podoba to zmieniajacy ksztalt pecherzyk.Wedlug mojego laickiego oka tak. Spojrz na oba usg, tak to jakby wygladalo :/
Monia na tym dzisiejszym usg mógł się jeden schować za drugiego albo gdzieś w kąt. Myślę, ze tu nie ma nad czym myśleć. Ważne, żeby całość została na swoim miejscu. Równie dobrze mogłaś poronić drugiego, ale nie tego podwójnego, tylko tego z drugiego zarodka. Bo nawet twoja beta była gigantyczna na początku. 9dpt przy bliźniakach zdarzało się po ok 300, ale twoje prawie 500 to chyba było rekordem rekordów.Wedlug mojego laickiego oka tak. Spojrz na oba usg, tak to jakby wygladalo :/
No widzę w środku dwie kuleczki na pierwszym zdjęciu. Na drugim jedną. Co to oznacza kompletnie nie wiem.Wedlug mojego laickiego oka tak. Spojrz na oba usg, tak to jakby wygladalo :/
Z punktu widzenia pobrania krwi tez, nic nie uroslo czyli widocznie tyle potrzebowalamBo z punktu widzenia farmakokinetyki jest to słuszne myślenie![]()