reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra a ja mam może głupie pytanie ale chyba źle zrozumiałam wujka Jarka... jak mam lecze immunosupresyjne 14dniowe to robię to leczenie, znaczy się biorę leki, czekam na @ i dopiero podchodzę do crio??
Czy mogę w tym samym cyklu podejść w którym biorę leki immunosupresyjne ???
Zglupialam... :/

Dobra a ja mam może głupie pytanie ale chyba źle zrozumiałam wujka Jarka... jak mam lecze immunosupresyjne 14dniowe to robię to leczenie, znaczy się biorę leki, czekam na @ i dopiero podchodzę do crio??
Czy mogę w tym samym cyklu podejść w którym biorę leki immunosupresyjne ???
Zglupialam... :/
Jak dostaniesz miesiaczki bierzesz leki od tego dnia co masz na zleceniach przez 14 dni potem odpuszczasz i czekasz na kolejna miesiaczke i bierzesz encorton od dnia jak masz zapisane i podchodzisz

Jeśli beta wyszła 5 a nie mniej niż 5, to coś się zadziało. Po drugie @gosia321 po leczeniu u Pasikonika miała ciążę biochemiczną a przy kolejnym podejściu zaszła w ciążę i Oliwia pięknie rośnie w brzuszku mamy. Nie wiem czy wtedy nie zwiększono u Gosi dawki encortonu.

Jeśli beta była równa 5, to ja bym nie odstawiała leków i zobaczyła, co z tego wyniknie. Rozumiem, że mieszkasz poza Polską ale ja bym coś próbowała pokombinować w takiej sytuacji.
tak ja po ciazy biochemicznej napisalam do wujka Jarka czy nie lepiej byloby zwiekszyc dawke encortonu tylko ze ja robilam diagnostyke w kierunku chorob reumatologicznych bo moje przeciwciala ana szybowaly sobie caly czas w gore z badania na badanie. Mi na wizytach immunolog z Gdanska powiedzial ze najmniejsza dawka przy takim mianie to 20 mg sterydu. Ja mialam do tego wskazania i nie podjelam tej decyzji sama. Sterydy to nie cukierki. Juz nie pamietam dokladnie co u ciebie Szczescie bylo nie tak. Napisz do wujka Jarka i spytaj czy wartoby bylo cis zmienic zwiekszyc dawki lekow. A narazie poczekaj do poniedzialku i poszukaj u siebie labu zeby sprawdzic bete

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry