Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu masz leżeć?Ja niestety mam leżeć praktycznie cały czas aż do środy więc ciężko czymś się zająć. To mój pierwszy transfer i miałam podane 3 zarodki.oszaleje do badan
Niby mamy się zrelaksować i nie spinaćA na co jest ten lek? Co on daje?
Novum Warszawa.Tylko ze gdzie dziewczyny ?
Gdzie mam iść? Ja już nie wiem gdzie uderzyć ?
W Polsce max 2. I nie zalecaja leżenia, argumentują to ukrwieniem macicy. Co kraj to obyczaj.Takie zalecenie lekarki że niby tak mam większe szanse na ciążę. Właśnie była u mnie pielegniarka pisała mi progesteron w zastrzyku i pobrała krew. A ja dalej leżę i myślę. Podobno w Polsce podawane są 2 zarodki tu od razu 3.może się uda mam taką nadzieję.
Ja miałam transfer w czwartek o 15:20 więc wzięłam zwolnienie od czwartku a w piątek pół dnia przespałam, nie wiem chyba musiałam odreagować, ale poprzednim razem poszłam od razu do pracy.Marta, każda z nas zadaje sobie tu takie pytanie... ja staram się żyć normalnie i zapomniec o tym, ze jestem po transferze. Wynajduję sobie różne zajęcia, umawiam spotkania itp. Oczywiście takie mało obciążajace. Jeszcze nigdy nie poszłam na zwolnienie po transferze bo bym ocipiała siedząc w domu. Zajmij czymś głowę, dasz radę. Już jiedługo możesz betować![]()
O matko, dlaczego aż 3 zarodki, tak chcieliście?Ja niestety mam leżeć praktycznie cały czas aż do środy więc ciężko czymś się zająć. To mój pierwszy transfer i miałam podane 3 zarodki.oszaleje do badan