• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super, ale ja bym się bała. Póki co wzięłam 1.
Nie dziwię się. Wtedy mi kopara opadła, pomijając fakt, że może zostać 3 dzieci, co już jest nielada wyczynem dla rodziców, to zarodki mogą się podzielić a najgorsze to są jednak komplikacje. No i kwestia tego, że jeśli ma coś pójść nie tak, to traci się 3 zarodki.
Myślałam, że już się nie praktykuje transferu 3 zarodków a tu taki psikus.

Nie dziwię się. Wtedy mi kopara opadła, pomijając fakt, że może zostać 3 dzieci, co już jest nielada wyczynem dla rodziców, to zarodki mogą się podzielić a najgorsze to są jednak komplikacje. No i kwestia tego, że jeśli ma coś pójść nie tak, to traci się 3 zarodki.
Myślałam, że już się nie praktykuje transferu 3 zarodków a tu taki psikus.
Podziwiam odwagi. My mamy problem z zarodkami. Przy pierwszej stymulacji mieliśmy 1 zarodek a teraz póki co jeden wrócił ze mną i jeden zamrozony. Czy jakiś jeszcze będzie to się okaże jutro.

Kiedy dziewczyny robicie betę inne badania? Ja dzisiaj mam 3 dpt a mam zrobić pierwsze badania w 5dpt, tylko się boję że wyjdzie w becie jeszcze pregnyl z poprzedniego weekendu
A jakie badania?
Widzę że niektóre dziewczyny po transferze sprawdzają poziomy hormonów ale nie dostalalam takich zaleceń?:-/
Moja lekarka wogóle jest dosyć ciężka w kontakcie i zaczynam się martwić że inne mają badania a ja nie[emoji846]

Będę mam robić w 12 dpt i tylko tyle. Może to zależy od tego że to był kriotransfer?

@Niezapominajka2018 możesz powiedzieć jakie Ty dostałaś zalecenia?

reklama
A jakie badania?
Widzę że niektóre dziewczyny po transferze sprawdzają poziomy hormonów ale nie dostalalam takich zaleceń?:-/
Moja lekarka wogóle jest dosyć ciężka w kontakcie i zaczynam się martwić że inne mają badania a ja nie[emoji846]

Będę mam robić w 12 dpt i tylko tyle. Może to zależy od tego że to był kriotransfer?

@Niezapominajka2018 możesz powiedzieć jakie Ty dostałaś zalecenia?
Ja miałam zalecenie, żeby 5-6 dpt zrobić poziom progesteronu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry