reklama

Kto po in vitro?

Justynko miałam to samo tylko u 10latki. Pediatra zbadała i powiedziała że to gruczoły zaczęły działać, teraz ma takie guzki i gdzieś za 2 lata dostanie okres. Choć córeczka mówi że nie dostanie:rolleyes2: pytam dlaczego? Na co ona odpowiada- bo nie chcę!!!!!! Ale oczywiśxie idź to sprawdzic ale chyba córa ci zaczyna dojrzewać:)
Dzięki za słowa pocieszenia. [emoji8] Też mi się wydaje, że to już dorastanie ale jednak strach jest, że coś się dzieje. Umówiłam się do pediatry a z ginekologiem dziecięcym, to już gorzej. U mnie w mieście nie ma, w Opolu przy szpitalu już nie przyjmuje. Rzekomo w jednym miejscu przyjmuje ale jak na złość ciągle zajęte.

reklama
reklama
Mieciu a co u Ciebie? Albo jestem ślepa albo nie widziałam od Ciebie żadnych wieści już dłuższy czas. [emoji6]

Dzieki, ze pytasz Justin, u mnie narazie cisza, czekam na wizyte w sobote, ostatnia byla 2 tyg temu, kiedy wykryli tego malego krwiaczka, wiec mam nadzieje, ze u chlopka lego wszystko ok i krwiaczek sie nie powiekszyl. Od tygodnia nie mialam po raz pierwszy zadnych plamien wiec trocje mniej psychozy ;). Jesli ta sobota pojdzie ok to mam na 3 pazsziernika usg i test pappa w 12 tyg, to bedzie pierwsze basanie na tutejsza sluzbe zdrowia bo przed 12 tyg oni kijem cie nie dotkna wiec mam nadzieje, ze nic sie po drodze nie spieprzy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry