@Agonia777 tule, przykro mi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja3kg i 51 cm
straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza.
Urodziłam o 7.46.
Niestety beta poniżej 2 ... .........![]()
Agonia znasz zasadę że in vitro się udaje tylko trzeba probować . Masz mrozaczki a to dużo. Zresztą są jeszcze czechy a tam to już raczej musi się udać. Nie załamuj się szkoda czasu, tak jak Annemarie idź dalej i nie rozstrząsaj.Niestety beta poniżej 2 ... .........![]()
Nie wiem jak oni to robia ,ale jesli to nie zafalszowany test to bede 3 raz po rzad w ciazy dzieki Klinice w Pradze, W klinice tutaj pierdylion razy im sie to nie udalo.Da sie ? DaAgonia znasz zasadę że in vitro się udaje tylko trzeba probować . Masz mrozaczki a to dużo. Zresztą są jeszcze czechy a tam to już raczej musi się udać. Nie załamuj się szkoda czasu, tak jak Annemarie idź dalej i nie rozstrząsaj.
Gratulacje jaka niunia pieknaDziewczyny, o północy odeszły mi wody, pojechałam do szpitala i juz na świecie jest Mała Anastazja3kg i 51 cm
straciłam mnóstwo krwi, było lyzeczkowanie i bedzie kontrolna morfologia. Pod koniec błagałam o nacięcie krocza.
Urodziłam o 7.46.