Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki mam do oddania wizytę u Dr Pasnika w Łodzi na 3 Października na 14.40. Dajcie mi znać jeśli by któraś potrzebowała.
ja np.cześć dziewczynyczy któraś z Was robi in vitro z komórką dawczyni?
U mnie dowiem się jutro. Niestety mam bóle brzucha i znowu delikatne plamienie. Wytrzymałam, nie leciałam do lekarza. Idę jutro na zaplanowaną wizytę. Zobaczymy co przyniesie los.Dziękuję motylku. A jak u Ciebie?
a kiedy wypada Ci transfer? ja zrobilam wszystkie badania prawie, ale zaczne wszystko w listopadzie i mam nadzieje ze transfer najpozniej w grudniu.Teraz mam stymulacje na wlasnych, ale to nestety na granicy cudu ze sie udaja np.![]()
Dzieki za pamiec. Juz mam na 1 pazdziernika dzieki @AkatomboFelia??? czy juz ma?
Mialam w zeszlym tygodniu, ja niestety do Pragi jezdze. Na polskich klinikach z KD sie niestety nie znam.ale jest tu jeszcze pare dziewczyn, odewa sie pewnoa kiedy wypada Ci transfer? ja zrobilam wszystkie badania prawie, ale zaczne wszystko w listopadzie i mam nadzieje ze transfer najpozniej w grudniu.Teraz mam stymulacje na wlasnych, ale to nestety na granicy cudu ze sie uda