reklama

Kto po in vitro?

reklama
9 B to by znaczylo , ze ma 9 blastomerow i jest dobrej jakosc, ale te oznaczenia do reszty mi nie pasuja. Zapytaj , ja na serio tego nie kumam:(
Pani powiedziała, że te normalne oznaczenia typu 4bb itp dotyczą blastocysty a w 3 dobie tu np 9 mówi o podziale. Teoretycznie w trzeciej dobie powinna podzielić się na ok 8, moja miała 9, czy to ma jakieś znaczenie to nie wiem.. Może jutro się czegokolwiek dowiem

Pani powiedziała, że te normalne oznaczenia typu 4bb itp dotyczą blastocysty a w 3 dobie tu np 9 mówi o podziale. Teoretycznie w trzeciej dobie powinna podzielić się na ok 8, moja miała 9, czy to ma jakieś znaczenie to nie wiem.. Może jutro się czegokolwiek dowiem
Moje zarodki były mrożone w drugiej dobie. Oznaczenia miały typu 4AB - gdzie znaczyło, że są 4 komórki i mała fragmentacja jakaś zaznaczona... blastocyst nigdy nie miałam, więc nie mam pojęcia...

U mnie dowiem się jutro. Niestety mam bóle brzucha i znowu delikatne plamienie. Wytrzymałam, nie leciałam do lekarza. Idę jutro na zaplanowaną wizytę. Zobaczymy co przyniesie los.
Powodzenia kochana. Ja miałam w pierwszej ciąży bóle brzucha i plamienia praktycznie cały czas w pierwszym trymestrze. Na pewno jest wszystko ok. Ściskam mocno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry