Sol
Fanka BB :)
Mówiłaś, mówiłaś kochana. Dziekuje za wiare. Ściskam mocno.Świetne wiadomości !!! Zycze nudnych i spokojnych 8 miesięcy [emoji173]️ mówiłam ze to ten LENISZEK i pokazał jaki z niego waleczny silacz!!! Super! [emoji7] [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mówiłaś, mówiłaś kochana. Dziekuje za wiare. Ściskam mocno.Świetne wiadomości !!! Zycze nudnych i spokojnych 8 miesięcy [emoji173]️ mówiłam ze to ten LENISZEK i pokazał jaki z niego waleczny silacz!!! Super! [emoji7] [emoji8]
Cudowni!Hmm moje zarodki 4bc, i 4bb wygladaja dzis tak, maja 9 miesięcy i maja sie świetnie [emoji7] [emoji5] [emoji6] Zobacz załącznik 899067
Ciebie też obserwujęOna czeka może na mnie bo się Megi wybiłam ( ale zajebiscie!!!!!))) [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

także ten tego .... wiem ze chcesz odpocząć, ale pamiętaj ze rodzimy w następnym roku
i nie ma innej opcji
A nie mówiłaś... Wow! Dziękuję kochana za tą wiarę od początku, że będzie dobrze. Tak bardzo się cieszę, ściskam mocno, mocno. X@Felia, zależy jaka wada wyjdzie w kariotypie. To, że połączenie Waszych da akurat wadę letalną jest naprawdę bardzo rzadkie, ale trzeba to sprawdzić.
Przykro mi, że znów musisz przez to przechodzić.
@Barburka gratuluję córci
@Sol, mogę teraz z czystym sumieniem powiedzieć: A NIE MÓWIŁAM?!![]()
![]()
@dżoasia, czekamy na newsy!
@Agonia777, przykro mi cholercia, zrób jeszcze za w dni może to leniuszek jaki?
@annemarie wiem, że to jeszcze u Ciebie wcześnie, ale ja mam mocne przeczucie, że będzie ok
@Niezapominajka2018 super, masz tam całą drużynę koszykarską nawet z ławką rezerwowych
Monia i @Megi1985@ gratuluję pozytywnych bet!Oby rosły dalej tak pięknie!

Jajca są na razie 3 po ok 16mm, cos tam jeszcze jest jakiejś drobnicy ale to zdecydowanie za duza różnica w wielkości żeby nagdoniły jak dla mnie. Zresztą te 16stki to chyba za szybko i za dużo urosły od sb więc stawiam, że też moga buć puste. Estradiol niziutko, 400. Punkcja najpewniej w sobotę, zobaczymy co będzie. W razie W jakby się okazało, że jednak coś się uda uhodować to i transfer przekładamy ze względu na długą stymulację - w sb będzie już 21dc, więc endo może być ujowe. Także @Kurcia - Pani przodem Razem z @Kurcia będziesz szła jak już coś... :-)Aleście niecierpliwe.Jajca są na razie 3 po ok 16mm, cos tam jeszcze jest jakiejś drobnicy ale to zdecydowanie za duza różnica w wielkości żeby nagdoniły jak dla mnie. Zresztą te 16stki to chyba za szybko i za dużo urosły od sb więc stawiam, że też moga buć puste. Estradiol niziutko, 400. Punkcja najpewniej w sobotę, zobaczymy co będzie. W razie W jakby się okazało, że jednak coś się uda uhodować to i transfer przekładamy ze względu na długą stymulację - w sb będzie już 21dc, więc endo może być ujowe. Także @Kurcia - Pani przodem
![]()
Ale super! dobrze dobrze niech rosną. Następne juz połówkowe, czy jeszcze czekacie? Nam planuje robic 22-23 tc, ostateczną decyzję podejmie na wizycieTak wyrównały. No już całkiem pulchne.Jeden ma 211 gramów a drugi 203 gramy. Wyprzedzają o tydzień wiek ciąży, tak więc jak nawet chyba bliźniaki będą u mnie duże.
![]()
Dobra, teraz Asia informacja co Ci powiedzieli w ogóle na temat stymulacji? Jak to tłumaczą, co mówią?na razie tak, zobaczymy co będzie w środę :/
na razie powstrzymam się od komentarza z wiadomych powodówDobra, teraz Asia informacja co Ci powiedzieli w ogóle na temat stymulacji? Jak to tłumaczą, co mówią?