reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Kochane. Krew oddana. Za godzinę wyniki. Nie jadę do pracy bo zwariuje, tylko czekam w klinice. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jak to się stało, że Twoja beta mi umknęła? :( Czy mogę to zwalić na baby brain z powodu moich chłopców? [emoji14]
Kciuki za wysoką betę. [emoji8][emoji8][emoji8] [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Ale super! dobrze dobrze niech rosną. Następne juz połówkowe, czy jeszcze czekacie? Nam planuje robic 22-23 tc, ostateczną decyzję podejmie na wizycie :)
1.10. mam połówkowe, trochę wcześnie ale tam, gdzie robię, to są takie kolejki, że trzeba się umawiać chyba już na etapie zapłodnienia. ;) no ale jak te moje brzdące tak szybko rosną, to będzie ok. [emoji16][emoji16][emoji16]

@Megi1985@ za przyrosty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Pewnie chce sprawdzić czy można szczepić...

Przykro mi kochana :(

@Agonia777 tule do serducha.
@dżoasia jasna chol.... oby chociaż były wartościowe [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Sol no takich wiadomości się spodziewałam [emoji173]️
@annemarie test wyglada zachęcająco jak na taki dzień po zastrzyku. Za piękna betę wkrótce [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Dla każdej z was wojowniczki, dużo siły w tej walce [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Weź nie strasz mnie tymi szczepieniami

Dziewczyny która robiła przeciwciała ANA? Jak to wyglada? Do czego są potrzebne? Czy te badania robi się w jakimś cyklu? Czy rano czy może być popołudniu?

reklama
Do góry