Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sobie pomyślałam tak ze teraz dwa , potem dwa trochę słabsze (jakby nie wyszloa potem po jednym bo bym się już bała
![]()
Ja tak miałam do 20 czy 21 tyg.Zaczynam 17tc a biegunki mecza mnie nieustannie [emoji52]
Dokladnie, Zamora albo szefZamora albo Lewandowski.
Dziękuję Mieciu za pamięć, wizytę mam na 13. Cholera nienawidzę plamień, malutkie ale są, dlaczego nie wiem co tam w środku zastanę.
To dobrze Asiu, ze nie ma narazie zadnych wiekszych skutkow ubocznycn, fajnie, ze moglas zostac w domku. Nawet jesli pracujesz to zawsze to troche mniej presji jak nie musisz do biura isc. Trzymam kciuki za pozytywny przebieg.
Jeszcze dziś po pracy pojade na te badanie i zobaczę czy u nas mi to zrobiąDzień cyklu bez znaczenia. Można zrobić rano lub po południu.
A tu masz opis samego ANA
Link do: Labtest - ANA
A czy jak dodatnie to są szczepienia?Ja robiłam , nie było określonego dnia cyklu po prostu poszłam pobrali krew i miałam wyniki na drugi dzień .
Ja robiłam ana1 Ana 2 i asa wszystkie wyszły ujemne![]()
Moze Asiu najlepiej skonsultuj to z Pasnikiem jescze bo nie mozna na tym etapie juz ryzykowac zeby jakis glupi szczegol zaszkodzil.Dziekuje! ciesze sie bardzo ze znalazlam super doktor bo u nas od tak szybko nie wystawiaja anona nawet dzisiaj mowi ze wypisze na 4 tygodnie ale poprosilam na 3 bo juz mysle ze zaraz znow wezme wolne.
I teraz zagadka bo ja mam leczenie 21 dni no i potem nie wiem co z miesiaczka, czy mam od razu wziac sie za duphaston aby zaraz miesiaczka przyszla i aby jechac na transfer czy powinnam odczekac moze kilka dni aby organizm poczekal. Ile trxeba miec przerwy miedzy leczeniem a rozpoczeciem cyklu z transferem?
A nie jest przypadkiem tak, ze jak dodatnie ANA to nie mozna wtedy szczepic...Cos mi sie tak kojarzy jak to studiowalam przy okazji swoich badan.A czy jak dodatnie to są szczepienia?