motylek24
Fanka BB :)
Neoparin dostaje na ryczałt dlaczego po 3.2.To trzymaj sie madrej babeczki. 3.2zl wow super! Ja po 80zl za opkowanie 10 ampulek neoparinu place.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Neoparin dostaje na ryczałt dlaczego po 3.2.To trzymaj sie madrej babeczki. 3.2zl wow super! Ja po 80zl za opkowanie 10 ampulek neoparinu place.
Motylek a ilu dniowy zarodek miałaś podawany?Mi embriolog proponował dwa, nie chciałam ciąży bliźniaczej i wzięłam 1. Trzydniowe wzięłabym dwa natomiast blastki rozdzieliłabym na dwa transfery.
Ja miałam blastocystę 5 dniową 3AB. Uważam że przy 5 dniowych ryzyko ciąży bliźniaczej jest duże.Motylek a ilu dniowy zarodek miałaś podawany?
@Szczescie1986 - Chyba tak , jeśli masz powtórzyć. Ja robiłam w dwóch różnych labo w odstępie czasowym 5 dni- i w jednym mialam dodatnie , a w drugim ujemne.A możliwe ze jeśli ja robiłam już i Pasnika ANA i wyszło dodatnie to mogłaś to ulec zmianie przez te por roku?
I miałaś podanego swiezaka?Ja miałam blastocystę 5 dniową 3AB. Uważam że przy 5 dniowych ryzyko ciąży bliźniaczej jest duże.
Jeszcze lepiej@Szczescie1986 - Chyba tak , jeśli masz powtórzyć. Ja robiłam w dwóch różnych labo w odstępie czasowym 5 dni- i w jednym mialam dodatnie , a w drugim ujemne.
@Agonia777 całym mym serduchemDziewczyny wszystkim gratuluję dzisiaj dobrych wiadomości i życzę by było ich jak najwięcej
Rozmawiałam z lekarzem i nadal mam brać leki i zrobić trzecią weryfikację w czwartek bo mogła być późna implantacja. Szanse są kilkuprocentowe ale dopóki wyniki tego nie potwierdzą szansa jest. Ja straciłam wiarę ale mój mąż nie odpuszcza........
sspokojnie kobieto - każde labo ma swoje jednostki i normy i dlatego u mnie tak wyszło - także spokój - idź zrób i be dziem wiedziećJeszcze lepiejto teraz mnie pocieszyłas hmmmm