Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Ja korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiemw warszawie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiemw warszawie
napisalam prywatnieJa korzystam z KD ale w Invimedzie w Gdyni. Z kliniki i z podejścia do pacjenta jestem mega zadowolona. Gdybyś miała pytania to pisz, chętnie odpowiem![]()
Agonia to będzie wizyta przed udanym transferem@Justin87 a i jeszcze dopisz mnie na 29.09 wizyta po nieudanym transferze.
uszy do góry jest taki watek na kafeterii o kd i tam autentycznie 100 procent dziewczyn jest mamami. Prędzej czy później ale są. Zresztą tak łatwo się nie poddajemy.Osz ja pierdziu. [emoji7][emoji7][emoji7] Jeden z najbardziej wyczekiwanych pozytywnych testów przeze mnie na forum. Niech się stara gwardia już wykrusza i zastanawia nad wyprawką.Zobacz załącznik 899860 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czytałam na fb. No cóż, mamuśka będziesz musiała zaciskać nogi i szykować wyprawkę już powoli.Ja już po wizycie , wyniki odebrane :
t 21 1 :389 , 1 : 7779
t18 1:972 , 1 : 19438
t13 1:3043 , <1 :20000
i... samoistny poród przedwczesny przed 34 tygodniem ciąży 1:55![]()
Biedna,No troszkę ich uzbieralam...zobaczymy ile będzie właściwych...
no i ile będzie dzieciorkow moich
Teraz natomiast walczę z gigant bólem...![]()