Never give up
Fanka BB :)
Taki jest plan... Ale na te mrożenie to się aż tam bardzo nie nastawiam, bo ostatnio miałam też sporo komórek ale żadna nie nadawała się do zamrozenia.No tak a nie mogą zapłodnić 6 a resztę komórek zamrozić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki jest plan... Ale na te mrożenie to się aż tam bardzo nie nastawiam, bo ostatnio miałam też sporo komórek ale żadna nie nadawała się do zamrozenia.No tak a nie mogą zapłodnić 6 a resztę komórek zamrozić?
z krwi +usg, to było robione w 13+1 i to moja pierwsza ciąża...Ale to z krwi, moczu z usg?
Który masz tydzień kochana?
Dopytuje się bo sama mam wczesniaka a jeśli raz jest wczesniak to potem prawdopodobieństwo jest ok 15% większe.
No ciekawe. Jak byś wiedziała albo się dowiedziała jak takie badanie się nazywa to podpowiedź mi proszę bo ja nigdy nie słyszałam niestety a przydałoby się.z krwi +usg, to było robione w 13+1 i to moja pierwsza ciąża...
no własnie nie wiem jak oni to liczą ale to z Papy masz w niektórych klinikach... tu się już nie dowiem.. mam u nich połówkowe ale to za 5-6tyg...No ciekawe. Jak byś wiedziała albo się dowiedziała jak takie badanie się nazywa to podpowiedź mi proszę bo ja nigdy nie słyszałam niestety a przydałoby się.

nie poddawaj sie , wierz w kropka :*Jakoś dzisiaj mam takie przeczucie że nic się u mnie w środku nie dzieje. Jutro o 8 idę na betę, ale nie mam jakoś nadziei. Nie wiem dlaczego opuściła mnie nadzieja. Może po poprzednim rozczarowaniu. Jedyne co mnie teraz pociesza to, to że ma 6 mrozaczkow i będę mogła próbować baz cierpienia, bez zastrzyków.![]()
Odebrałam wyniki i jest ok. Nie ma białka w moczu, nie ma przeciwciał (któraś pytała mnie o to czy robiłam allo przeciwciala, otóż robiłam ale znałam to pod nazwą odczyn coombsa, dzisiaj badanie powtórzyłam.), toxo igg i igm ujemne, tsh w normie, żyć nie umierać. Tylko trochę hemoglobina i hematokryt poniżej normy.
![]()
Mam nadzieję, że nie będę musiała suplementować żelaza.
Żeby nie było zbyt różowo, to się podziębiłam, gardło i głowa mnie bolą, leżę i kwiczę.
Dziękuję za Wasze dobre słowa. :*
Nogi dalej jak u hipci, chyba trzeba się przyzwyczaić.![]()
Witamy i zapraszamy.Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?![]()