Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego wy dziewczyny w ogóle podchodzicie na takich cyklach do punkcji???
Jest to w ogóle nie opłacalne dla Was, za to dla kliniki mega :/
To oczywiście moje zdanie, i można się z nim zgodzić lub nie.
No to jest argumentA jak inaczej skoro na stymulacji tych komórek wychodzi podobna ilość lub minimalnie wieksza? Nie reaguje nawet na spore dawki leków.
Też miałam określone to ryzyko przedwczesnego porodu przed 34 tygodniem.A kto Ci robił? ja też w invikcie robiłam i nie oceniali wcale ryzyka takiego - nic na ten temat nie mam w wyniku hmmm...
Też mi się wydaje, że to nie za bardzo opłacalne, ale zdrowsze - nie prykujesz w siebie tyle hormonów i niektórzy twierdzą, że lepszej jakości jaja, ale czy na pewno? jakoś niedowierzamDlaczego wy dziewczyny w ogóle podchodzicie na takich cyklach do punkcji???
Jest to w ogóle nie opłacalne dla Was, za to dla kliniki mega :/
To oczywiście moje zdanie, i można się z nim zgodzić lub nie.
może i tak, dopytam jak będę następnym razie na wizycie hmmm...wydaje mi się , że u Ciebie nie było ryzyka pokazywało normalny termin dlatego nie masz takiej informacji na wynikach![]()
Hej, do listopada to czas szybko zleci [emoji4] macie wybrana klinikę? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki i równie mocno kibicuje [emoji8]Witajcie! Czy przyjmiecie mnie do swojego grona??? Podczytuje Was od jakiegoś czasu i dzięki temu nie jestem już taka zielona na temat ivf...
Po 7 latach niepowodzeń i 4 inseminacjach przyszedł czas na kolejny krok... Mam jeszcze trochę czasu, bo chcemy zacząć w listopadzie, ale przez ten czas chciałabym się dowiedzieć więcej, lepiej przygotować organizm itd... Czy można liczyć na Waszą wiedzę i doświadczenie?![]()
Gosiu to dawaj znać jakaś decyzję podjeliscie i kiedy będziecie podchodzić po swojego kropka... :*Anetko gratuluję super zbioru[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Będę Was podczytywać ale trochę mniej się udzielić bo muszę się trochę zdystansować do wszystkiego. Życzę Wam wszystkiego dobrego[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️