kochanka328
Fanka BB :)
gratki i trzymam kciuki za piękny przyrostBeta 24
Est. 752
Prog 26
Poki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratki i trzymam kciuki za piękny przyrostBeta 24
Est. 752
Prog 26
Poki co nie chcę się cieszyć, bo ostatnio za bardzo przeżyłam porażkę
Kochan ty to jestes anioł i niech bozia ci w dzieciach to wynagrodzi .... i każdej z nas za dobre słowaSzcz3ście dodzwoniłam się do nfz. Wydaje sie to proste musisz tylko wziąć od ubezpieczyciela w Belgii druk S1 i złożyć w nfz tam gdzie będziesz się leczyć czyli nfz mazowieckie tj.warszawa. pani bez wachania potwierdzila że wchidzi każdy zabieg nie tylko ratujący życie i recepty też na refundacje jjeżeli taka w polsce jest. Daję ci jeszcze numer gdybyś chciała coś dopytać 48 22 456 74 01. Myślę że w novum na rejestracji też będą wiedzieć. Podpytaj czy łapiesz się w polsce na te refundiwane leki tu są 3 proby, czy policzą ci te w belgii.
Kurka, czemu nie może być normalnie. :/@Ela86 @Niezapominajka2018 gratulacjeSuper!
Czekamy na resztę dziewczyn
U mnie kiepskoByłam dziś na usg rano by potwierdzić pekniecie pecherzyka. Okazało się, że pecherzyk nadal jest, trzeci dzień ma 21-22 mm, i jakas grubsza otoczka zaczęła się wokół niego robić... prawdopodobnie nie pęknie. Lekarz powiedział też, że endometrium jest za grube jak na tę fazę - 13.5 mm. He? Zawsze miałam takie w okolicy owulacji. Nie wiem co o tym myśleć, poryczałam się jak wyszłam z gabientu. Umówiłam się na rozmowę z moją dr w godzinach 13-14. Ciekawe co powie... nigdy mi się takie coś.nie zdarzyło
. Wiem, że to.nie tragedia i starałam się podchodzić na luzie, a teraz tak zareagowałam jakby to był koniec świata
![]()
Oj ty się tak nie rozpędzaj....ja mam 40 lat i dwójka mi wystraczyKochan ty to jestes anioł i niech bozia ci w dzieciach to wynagrodzi .... i każdej z nas za dobre słowa
Kochana ja to przyjmę kazda gromadkę która mi bozia daOj ty się tak nie rozpędzaj....ja mam 40 lat i dwójka mi wystraczy![]()
Ważne że wiesz, więc dużo odpoczywaj a z każdym dniem gdyby nie daj Boże to synuś będzie już bezpieczny w takim tygodniu ciąży.Hej Dziewczyny!
U mnie obecnie 28 tydzień, czyli początek 7. miesiąca. Wczoraj byłam u lekarza, synek już się przekręcił jak do porodu, szyjka zamknięta, nie skraca się się, ale co się okazało...główka jest dosyć nisko. Dostałam luteinę i nospę. Czy któraś z Was tak miała? Martwię się, bo to jest jeszcze bardzo wcześnie.