@annemarie bo zaraz wyjdę z butów ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie, masz zacięcie a to najważniejsze. Jak zdecydujesz sie na warszawę to może któraś z dziewczynek ma możliwości żeby cię trochę ugościć. Osobiscie 10 lat temu w taki sposób mieszkałam 7 dni stymulacji u takiej jednej cudownej Ani z Warszawy. Trzeba sobie pomagać bo nikt w garażu pieniędzy nie drukujeKochana ja to przyjmę kazda gromadkę która mi bozia da
A co tam najwyżej będę zyc skromnie ale szczęśliwie
A na dzień dzisiejszy modlę się ,aby choć jedno było
Kochana js pisałam do niego w poniedziałek i już we wtorek odpisał miDziewczyny gratuluję pięknych beta za pozostałe oczekujące nadal trzymam kciuki
Dzisiaj miałam taki zły sen że się pokłóciłam tak mocno z moim M że go wygnałam z domu. Jak się obudziłam to tak mi serce waliło że nie mogłam się uspokoić. Chyba z tej bezsilności głupoty się śnią i pewnie człowiek trochę zapomniał o drugiej osobie w tym wszystkim
@Szczescie1986 czy Ty przypadkiem ostatnio nie pisałaś do Paśnika? Jak długo czekałaś na odpowiedź ? W poniedziałek pisałam do niego, potem w czwartek z dopiskiem pilne.
A teraz napisałam we wtorek to czekam do dziśKochana js pisałam do niego w poniedziałek i już we wtorek odpisał mi
Miałam identyczna sytuacje.. z takiego niepękniętego pęcherzyka niestety zrobiła się torbiel a na przerost endometrium dostałam lek orgametril. Miał on wyłuszczyć i wygładzić śluzówkę. Po miesiącu było juz Ok. Jednak juz kolejne próby były na sztucznym cyklu ze względu na pojawiające sie torbiele.@Ela86 @Niezapominajka2018 gratulacjeSuper!
Czekamy na resztę dziewczyn
U mnie kiepskoByłam dziś na usg rano by potwierdzić pekniecie pecherzyka. Okazało się, że pecherzyk nadal jest, trzeci dzień ma 21-22 mm, i jakas grubsza otoczka zaczęła się wokół niego robić... prawdopodobnie nie pęknie. Lekarz powiedział też, że endometrium jest za grube jak na tę fazę - 13.5 mm. He? Zawsze miałam takie w okolicy owulacji. Nie wiem co o tym myśleć, poryczałam się jak wyszłam z gabientu. Umówiłam się na rozmowę z moją dr w godzinach 13-14. Ciekawe co powie... nigdy mi się takie coś.nie zdarzyło
. Wiem, że to.nie tragedia i starałam się podchodzić na luzie, a teraz tak zareagowałam jakby to był koniec świata
![]()
Kochana jak ktoś ma maszynkę do pieniędzy to ja chciałabym pożyczyć nawet na 5 min zobaczymy co dr powie i jakie rokowania ,a potem będę soe uśmiechać i szukać taniego lokumBędzie, masz zacięcie a to najważniejsze. Jak zdecydujesz sie na warszawę to może któraś z dziewczynek ma możliwości żeby cię trochę ugościć. Osobiscie 10 lat temu w taki sposób mieszkałam 7 dni stymulacji u takiej jednej cudownej Ani z Warszawy. Trzeba sobie pomagać bo nikt w garażu pieniędzy nie drukuje![]()
A może się wiercą maluszki, który to tydzień?Dziekuje, spanie mam jak nigdy ale dzis juz lepiej. Martwi mnie to tetno, mam niskie ciśnienie i tetno ponad 100 ale podobno w ciazy tak może być. . Poza tym dziś mam taki dyskomfort w podbrzuszu. Niby to nie skurcze sama nie wiem jak to określić. . I nie wiem czy panikuje juz, czy poprostu Maluchy rosną i ciągnie czy to coś złego, a wizyte mam za tydzień![]()