Justin87
Fanka BB :)
@voolg , którą wzywam po raz kolejny. [emoji16]Właśnie miałyśmy być cztery, ale przepraszam nie moge sobie przypomnieć i znaleźć tej naszej czwartej betowniczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@voolg , którą wzywam po raz kolejny. [emoji16]Właśnie miałyśmy być cztery, ale przepraszam nie moge sobie przypomnieć i znaleźć tej naszej czwartej betowniczki
Tez tak mysle. Podziele sie wrazeniamiKurcia super[emoji173]️jestem bardzo ciekawa jakie wrazenie na Tobie zrobi. Mysle nie bedziesz zalowala[emoji173]️

czy któraś z Was też podchodzi jutro??? Miałyśmy transferowac z dżoasia i surykatką, ale wygląda na to że zostałam sama 
SuuuuperrrrrrFerrarko,
extra dla ciebiezebys mogla juz puscic, paluszki rozprostowac ...
Tadam
Beta hcg 171 - 11 dpt ( 3,5 dniowych bejbolkow)![]()
teraz 
DziękujęPobrano jedną dojrzałą komórkę,jutro się dowiem czy się zapłodniła.
Dziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???Właśnie miałyśmy być cztery, ale przepraszam nie moge sobie przypomnieć i znaleźć tej naszej czwartej betowniczki
Jestem przepraszam ale tak długo czekałam na wynik.beta 79:-)@voolg , którą wzywam po raz kolejny. [emoji16]
JaaaaaaaaaaaaDziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Nie wierzę i boję się żeby nie zapeszyc. Powiedzcie cos:-)