Szczescie1986
Fanka BB :)
Jakie to musi być piękne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha u mnie spod taaakiego tłuszczu to nic nie będzie widać ;PJakie to musi być piękne uczucie
Ja mam 8 dpt i progesteron 26, ale estradiol 752, a Twój jest trochę niski. Czy lekarz interpretuje Ci wyniki? Ja bym się skonsultowala z lekarzem.Dziewczynki kochane gratyluje pozostalej trojce[emoji9]
Jesteście tak samo spanikowane jak ja? Po pierwsze nie wierzę, po drugie nie wierze, a pp trzecie cholernie się boje:-)
10 dpt Estradiol 204
Progesteron 24. Mogę prosić o jakaś interpretację wyników?
Od momentu jak zaczęłam Was czytać uroslyscie w moich oczach do rangi wyroczni w tematach medycznych[emoji4]
Witaj w klubiehahaha u mnie spod taaakiego tłuszczu to nic nie będzie widać ;P
Ja też ostatnio przed usg dostałam badanie krwi i beta spadłaPrg jest ok, Estradiol moglbyby byc wyzszy, tylko bez panikimoze tyle akurat jest ok , oprocz tego wszystko sie dopiero rozkreca. Ile go bierzesz?
Panike to ja przed USG bede miala, bo dotychczas to byl moj koniecale nie mysle o tym dzisiaj, ciesze sie z Wami
![]()
Całusy kochana! DziekiWow, co za wieści! Piękny dzień dziś!
@annemarie @Niezapominajka2018 @vloog, @Ela86 @lafantynka - wielkie gratulacje !!!![]()
Jaki cudny brzusio@annemarie , @Niezapominajka2018 , @Vloog , @Ela86 , Dziewczyny wielkie gratulacje, chciałam Wam powiedzieć, że będziecie takie grube i szczęśliwe jak ja w oczekiwaniu na swoje dzieciątko![]()
Dziewczyny jutro transferczy któraś z Was też podchodzi jutro??? Miałyśmy transferowac z dżoasia i surykatką, ale wygląda na to że zostałam sama
![]()