gosia321
Fanka BB :)
Znowu infekcja oj chyba jednak mialas racje ze raczej sie w marcu zobaczymyO kurczę, wracam tu po kilku dniach walki z infekcja dzieciaków a tu takie wieści! No pięknie! Czy ja dobrze czytam, że miałaś transfer 3 blastek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znowu infekcja oj chyba jednak mialas racje ze raczej sie w marcu zobaczymyO kurczę, wracam tu po kilku dniach walki z infekcja dzieciaków a tu takie wieści! No pięknie! Czy ja dobrze czytam, że miałaś transfer 3 blastek?
Suuuuuper wiadomość, niezła z niej wojowniczkaZapłodniła się! W poniedziałek mam jechać na transfer![]()

Gratki piekny wynik [emoji7][emoji7]Dziewczynki ja byłam czwarta.. dzisiaj 10 dpt beta 79..... czy mogę się cieszyć???
Nie wierzę i boję się żeby nie zapeszyc. Powiedzcie cos:-)
RedHot a zdradzisz nam chociaz jaki porod? Sn czy cc? [emoji4]To zabieraj mój brzuch na 8 miesięcy!powodzenia :-*
Lama70 słuchaj swojego lekarza. Mi dwóch różnych zgodnie powiedziało że już niczego więcej nie ma co brać bo i tak są to końskie dawki. Biorę prolutex 1 raz dziennie i 3 Duphastony.Lutinus 3*1
Prolutex
Od dzisiaj duphastan 3*1 i agolutin.
WłąCzyć JesZCE luteine?
Z kataru zrodzilo się zapalenie ucha, antybiotyk itd. Pomału zdrowiejemy, w tym tygodniu rehabilitacja, w piątek urodziny maluszków-organizacyjnie ciężko hahahaZnowu infekcja oj chyba jednak mialas racje ze raczej sie w marcu zobaczymy![]()
[emoji7][emoji7][emoji7] cudo Gratki jeszcze raz [emoji179][emoji179][emoji179]Kochane Moje, wybaczcie ale opuszczę Was na dłużej, co nie znaczy, że sercem i myślami nie będę :-) walczcie wszystkie, razem, do końca, bo u kresu tej podróży stoi i czeka na każdą taki Skarb... :-)
Martyna urodzona 21.09 o godz. 21:00 :-) waga 2880gram i 54cm :-)
Kciuki zacisniete za udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256]Dzięki dziewczynywłaśnie jedziemy do kliniki. Oby ten transfer był szczęśliwy
![]()
Jak wy wstawiacie nasze loginy![]()