Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperZapłodniła się! W poniedziałek mam jechać na transfer![]()
Lekarz skwitowal to tak jak nie mam co zrobic z kasa to oni moga mi zrobic obserwacje pod embrioscopem ale nie ma to %przelozenia w rozwoju zarodkow u nich w klinice. A tez malo nie kosztowalo bo jak dobrze pamietam chyba 1200zlGosia czemu Ci to odradzano???
A badalas w tych samych godzinach ?3 dpt progesteron 34.60
5dpt progesteron tylko 12.
Jejku Czemu mi tak spada?
Wiem tez tak mowilam ale lekarz skutecznie przekonywal ze nie jest to potrzebne no nic posluchalam i na szczescie nie musialam zalowac decyzji bo z 12 zarodeczkow zostalo 6 blastek. Moze byloby ich wiecej ale teraz juz nie bede gdybac wazne ze Oliwia siedzi w brzuchu [emoji7][emoji7]Dlaczego odradzano? To najlepsze co moze byc![]()
Jakie piękne [emoji7] oddaj mi trochę [emoji51][emoji6]Endo 13,5 mm dr mówi, że dla niej super![]()
Nie zgodze sie z tym nigdy( to nie atak GosiuLekarz skwitowal to tak jak nie mam co zrobic z kasa to oni moga mi zrobic obserwacje pod embrioscopem ale nie ma to %przelozenia w rozwoju zarodkow u nich w klinice. A tez malo nie kosztowalo bo jak dobrze pamietam chyba 1200zl
Czyli wrzesien w zlobku zakonczony 5 dniamiZ kataru zrodzilo się zapalenie ucha, antybiotyk itd. Pomału zdrowiejemy, w tym tygodniu rehabilitacja, w piątek urodziny maluszków-organizacyjnie ciężko hahaha
3dpt gadałam o 9.45A badalas w tych samych godzinach ?
Rownie dobrze moglo ich byc mniej. Najwazniejsze ze sie udalo.Wiem tez tak mowilam ale lekarz skutecznie przekonywal ze nie jest to potrzebne no nic posluchalam i na szczescie nie musialam zalowac decyzji bo z 12 zarodeczkow zostalo 6 blastek. Moze byloby ich wiecej ale teraz juz nie bede gdybac wazne ze Oliwia siedzi w brzuchu [emoji7][emoji7]