jagodaaga
Fanka BB :)
Zawsze mam z tym problem...u mnie czasami 3-4 dni się rozkręca. Oki, dzięki za podpowiedźJa bym to liczyla od jutra jak sie rozkreci , bo juz jest popoludnie to jedno a drugie takie plamienie to za malo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze mam z tym problem...u mnie czasami 3-4 dni się rozkręca. Oki, dzięki za podpowiedźJa bym to liczyla od jutra jak sie rozkreci , bo juz jest popoludnie to jedno a drugie takie plamienie to za malo.
No tak mialam pisac kasztany a juz bylam ciekawa tego z zoledzi i tak wyszlo [emoji23][emoji23][emoji23]To kasztany z żołędzie robię id dzisiaj![]()
Cale szczescie ze masz zwolnienie z pracy. Bo bys sie Bido jeszcze bardziej meczylaoj chyba te sterydy zaczynaja dac mi popalic! Wczoraj byl dol jak stol, dzisiaj przeszedl, za to dzisiaj kompletnie nic mi sie nie chce. Ledwo z lozka wstalam, po prostu zero checi. Nawet jedzenia mi sie nie chce robic, leze na tarasie i odpoczywam!! Kompletnie nie moge sie ruszyc, poza tym zarabista krosta wyszla mi na srodku brody i wygladam jak kosmita!
Czy to moze byc reakcja na leki? jeszcze zostaly mi 2 tygodnie [emoji33]
A to wiadomo że każda z nas ma inny problem i bedzie miała inne procedury i inny czas jedna stymuluje się szybciej inna wolniej dziewczyna pytała ile trwa procedura więc napisałam miej wiėcej a to czy się uda czy nie to już dalsza sprawa wiadomo że każda z nas chce za 1wszym razem ale nie wszystkim jest to dane ja leczę się już 12 lat pierwsze in vitro prawie 6 lat temu ciaża do 12 tyg i niestety nic nie wyszło pożniej kolejne 2 razy i przerwa prawie 5 lat musiałam dać sobie czas bo psychika i zdrowie mi siadało miałam doły depresje itd ale rozpoczęłam nową procedurę dalej się nie poddaję i nam wszystkim kobietkom pisze WALCZCIE nie poddawajcie się trzymam kciuki za nas wszystkie abyśmy były w końcu szczęśliwe ze swoimi upragnionymi dzieciaczkamiplus chyba trzeba mino wszystko dodac ze na poczatku kazda z nas mysli ze to sie na pewno uda, mi juz mija 3 rok i nadal nie ma upragnionej dzidzi a wiec lepiej nie myslec w kategoriach ile czasu Ci to zajmie bo mozna sie zalamac potem! Grunt to dazyc do celu!

Dziękujemy:-)Jesteście wspaniałe! Dziękuje ze wszystkie ciepłe słowa i gratulacjetrzymam kciuki jutro za bety @voogl @annemarie @Niezapominajka2018 @lama70 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ @dżoasia za Twoje jajca trzymam i nie puszczam cały czas!
![]()
Wspolczuje! Trzymaj się dzielnie, musisz, masz dla kogoJestem sama w kinie na horrorze bo m nie ma, i się właśnie dowiedziałam że mój chrzestny zmarł... Jestem tak zszokowany i sparaliżowany strachem że nie umiem stąd wyjsc
U mnie w klinice pierwsza wizyta w 20dpt a potem w 34dpt serduszko.Dziewczyny powiedzcie mi jak to u was wyglądało po drugiej pozytywnej becie? Dzwoniłam dziś do kliniki i kazali przyjść na usg po 6 tyg od transferu, czyli za miesiac od dziś! Strasznie mi się to wydaje dziwne, ze przez ten miesiac mam tylko czekać i brać leki jak dotychczas. Przecież zwariuje z niepewności. Nie kazali powtarzać bety trzeci raz ani nie zlecili badania progesteronu ani żadnego innego. Co myślicie? I ostatnie pytanie, czy jeśli coś będzie nie tak to ja się zorientuje? Czy może tak być ze nic się nie dzieje a na usg się okaze się, ze nie ma ciazy? Sporo z Was pisało ze zdarzały się CB - kiedy to się okazywało?