• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale super. Też. Bym tak chciała zobaczyć już swoją dzidzie.

Mnie też się jakieś głupoty snily i co noc śnią i często mój tata co jest strasznie dziwne. Chyba nie śnił mi się od 7 lat a teraz co noc! Zazwyczaj jakiś kryminal :) Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży też mi się tak dużo dziwnych rzeczy śniło... Może to już ten etap :)
Moze to juz ten etap Sol :) chyba w ciazy sny troche szaleja i one sa wszytskie takie realne. Z tym dzidziusiem to bylo strasznie dziwne, takei prawdziwe, dalej pamietam jego twarz i jeszcze pamietam jak we snie patrzylam na to dzieciatko i czulam niezmierna wdziecznosc,ze je mamy, takie dziwne...Moze taka gonitwa mysli bo moja mala wczoraj znowu po spacerze w lesie z rodzina m (oni maja 2 dzieci) powiedziala, ze chce miec 4 osoby w rodzinie i pomyslalam, jak fajnie byloby gdyby jej marzenie sie spelnilo, az mi lzy stanely w oczach. Co prawda kladac sie spac powiedziala, ze zmienila zdanie i chcialaby 8 osob w rodzinie...nawet z 3 mrozakami musielibysmy jeszcze psa dokupic zeby do 8 dociagnac i ewentualnie dobrze obstawic totka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry