reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale super. Też. Bym tak chciała zobaczyć już swoją dzidzie.

Mnie też się jakieś głupoty snily i co noc śnią i często mój tata co jest strasznie dziwne. Chyba nie śnił mi się od 7 lat a teraz co noc! Zazwyczaj jakiś kryminal :) Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży też mi się tak dużo dziwnych rzeczy śniło... Może to już ten etap :)
Moze to juz ten etap Sol :) chyba w ciazy sny troche szaleja i one sa wszytskie takie realne. Z tym dzidziusiem to bylo strasznie dziwne, takei prawdziwe, dalej pamietam jego twarz i jeszcze pamietam jak we snie patrzylam na to dzieciatko i czulam niezmierna wdziecznosc,ze je mamy, takie dziwne...Moze taka gonitwa mysli bo moja mala wczoraj znowu po spacerze w lesie z rodzina m (oni maja 2 dzieci) powiedziala, ze chce miec 4 osoby w rodzinie i pomyslalam, jak fajnie byloby gdyby jej marzenie sie spelnilo, az mi lzy stanely w oczach. Co prawda kladac sie spac powiedziala, ze zmienila zdanie i chcialaby 8 osob w rodzinie...nawet z 3 mrozakami musielibysmy jeszcze psa dokupic zeby do 8 dociagnac i ewentualnie dobrze obstawic totka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry