Margit2018
Fanka BB :)
Baylee przepraszam cię ogrimnie ale znowu niechcący w komorce nacisnęłam tą nieszczęsną ocenę. Już cofnęłam. Absolutnie nie odnosiła się do treści tylko znów ten przypadek.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super [emoji76]Dziewczyny melduje się11 dpt blastki beta 444,1 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Hell yeah!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
hahaah moja polecona jajecznicaAle jajca6 na pewno sie nadaje, reszte jeszcze sprawdzaja. Do zaplodnienia ida wszystkie
A tymczasem kulZobacz załącznik 901237 towa jajocha![]()
Moze to juz ten etap SolAle super. Też. Bym tak chciała zobaczyć już swoją dzidzie.
Mnie też się jakieś głupoty snily i co noc śnią i często mój tata co jest strasznie dziwne. Chyba nie śnił mi się od 7 lat a teraz co noc! Zazwyczaj jakiś kryminalAle pamiętam, że w pierwszej ciąży też mi się tak dużo dziwnych rzeczy śniło... Może to już ten etap
![]()
Lama która stymulacja? Jak miałaś tyle mrozaczków to nie jest tak źle.6 transfer ostatni mrozaczek i nawet Pasikonik nie dał rady Ale jestem beznadziejnym przypadkiem
To nie u mnie tylko kolezanka ma ten problem mówi ze lekarz mówi ze dużo skrętów i Żeby działała i ze ja to bolało mocnoJest to mało prawdopodobne i niebezpieczne , istnieje plastyka jajowodów udrażnianie ale nie polecam..
a co powiedział lekarz jest dużo zrostów ?