annemarie
Fanka BB :)
Nie zapominajcie ze progesteron podnosi tempJa na drugi dzień po transferze dziwnie wieczorem się czułam zmierzyłam i też miałam lekki stan podgorączkowy
Trzymam dalej kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zapominajcie ze progesteron podnosi tempJa na drugi dzień po transferze dziwnie wieczorem się czułam zmierzyłam i też miałam lekki stan podgorączkowy
No to trzymamy kciuki zeby wsyztsko naturalnie sie oczyscilo kochana. A w Lodzi APC lub ktorejs z Lodzkich klinik tego nie robia? Moze APC by kogos polecilo jesli sami nie robia? Bo wiem, ze np niektore badanie takie jak PAI to oni nie robili na miejscu tylko zlecali to moze z Twoimi by sie tak udalo?@mieciu85 jestem z Łodzi. No jutro się okaże co dalej czy obejdzie się czy nie, ale co będzie to będzie nie mam wpływu na to niestety Alr pocieszenie że mój doktorek będzie w razie czego robił zabieg który mam nadzieję potrzebny nie będzie![]()
No toś mi teraz powiedziałaNie zapominajcie ze progesteron podnosi temp
Trzymam dalej kciuki
Paaaani to nie ze se doslalam takie dobre za darmo - trza se bylo kupicOstro... zyc nie umierać .... u nas w klinice to moja ale 3 kromki chleba kosteczka masła i drzemu![]()
Smacznego Asiu [emoji4] super wynik jajcobrania [emoji7][emoji7] mocne kciuki za seksik na szkielku [emoji173][emoji173]Ale jajca6 na pewno sie nadaje, reszte jeszcze sprawdzaja. Do zaplodnienia ida wszystkie
A tymczasem kulZobacz załącznik 901237 towa jajocha![]()
Oj tam oj tamNo toś mi teraz powiedziałaa już chociaż troszkę się ucieszyłam...
Cudownie [emoji173][emoji173]Moja dzisiejsza Beta
633[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
O to w novum dostajesz całkiem smaczna bułeczkę i herbatkę! Miło bardzo!Paaaani to nie ze se doslalam takie dobre za darmo - trza se bylo kupicw klinice to tylko kroplowa z zyle i do chalupy
chociaz w poprzedniej to przynajmniej herbate dali, a tu nic
![]()