Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi kazali 2godz po zabiegu nic nie jesc ale godzine po juz zarlam jajoche - w kacie, skilona, pkecami do drzwi, zeby mnie.ktos nie poznal hahahaOj ja po ostatniej od razu chciałam jeść, ale mój M mówił ze Pani pielęgniarka zabroniła - wiec poszłam i powiedziałam, że jak zaraz czegoś nie zjem to padnę ale z głodu a nie ze złego samopoczucie po punkcji![]()
Haha.Mi kazali 2godz po zabiegu nic nie jesc ale godzine po juz zarlam jajoche - w kacie, skilona, pkecami do drzwi, zeby mnie.ktos nie poznal hahaha
U mnie też się K.....A nie zagnieżdza masz jakiś pomysł na to?ożesz w mordę!!!!! Ależ wynik boski!!!!!!!
@dżoasia no piękne te jajca !!!! Niech się zapładniają!!!!
@lama70 współczujeŚciskam mocno.
Dziewczyny pytanie trochę z innej beczki-w jakiej dawce relanium jest bezpieczne?
Jak to się przelicza na konkretną wagę?
Chyba muszę mojej mamie podawać bo nie radzi sobie z nerwami
No jak bym miała mało problemów...
I najgorsze ze Wy chyba naprawde mowicie powaznie! [emoji86][emoji86][emoji86][emoji86]
U mnie też się K.....A nie zagnieżdza masz jakiś pomysł na to?
Intalipid i immunopresja też nie dały radyPlanuje wizytę u Paśnika -jestem po szczepieniach i mimo,że ładnie się podniosło accofil przy transferach nie pomógł.
Nie mam narazie żadnego pomysłu,człowiek liczy na lekarzy a oni sami takie sprzeczne rzeczy mówią ,że idzie oszaleć![]()
Kobitki właśnie odebrałam winik ALLO MLR 6%hamowania, macie pojęcie czy ty dobrze czy źle? Mój lekarz do 8pazdziernika na urlopie, nie mam się kogo poradzić
no tak ale ważne jest czy podczas badania udało się je udrożnic.. jak nie to niestety są do niczegoTo nie u mnie tylko kolezanka ma ten problem mówi ze lekarz mówi ze dużo skrętów i Żeby działała i ze ja to bolało mocno
Teraz zastanawiam się czy może naturalnie
Dodam ze starają się z 14 lat