sunrisea
Fanka BB :)
mnie też miałam 1,5 roku przerwy i po niej się udało za pierwszym razem. A nie wszystko na hura , już już i w ogóle.Ja już 3 rok i najgorsze że brak kasy ogranicza nas na kolejne procedury
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też miałam 1,5 roku przerwy i po niej się udało za pierwszym razem. A nie wszystko na hura , już już i w ogóle.Ja już 3 rok i najgorsze że brak kasy ogranicza nas na kolejne procedury
Kochana jak Ci to tylko pomoże to uderzaj gdzieś w się daJuż sie kwalifikuje do psychiatry oddział zamkniety
No to jedziemy na jednym wózku, siostro. Próbujemy jednak nastawiać się pozytywnie? Wspólne betowanie? Kiedy planujesz?
Dziękuję [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ale prawda jest taka że czuje się staromój taka mi dzisiaj powedzial że zaczynam lato życia
wiosna się już dla mnie skończyła
![]()
A dlaczego rezygnujesz z jajek na diecie? Podobno to jest udowodnione ze jak sie zje jajco na sniadanie to orgzlanizm spala w ciagu dnia wiecej kcal niz jakby sie zjadlo cos innego. Nie patrz zze cholesterol czy cos, jaja sa zdroweHaha.
Zazdroszczę ja bułki ani jaj nie jadłam od dwóch miesięcy [emoji85]
Hahaha nie czytalam ulotki, ale czaddostinex jest mega! Mój M wciąż żałuje ze już go nie łykam! Miałam po nim non stop głupawkę. Nie wiem czy czytałyście skutki uboczne, ze np może powodować niepohamowana chęć zakupów albo hazzardu... tak ze wiecie, w razie czego jest dobre usprawiedliwienie![]()
Ser moznaDziewczyny jak to jest z serem po transferze mi lekarz powiedział żenię można że względu na luteine... Można czy nie, orgazm nie wskazany?
Hahaha e no chyba nie jesień się zaczyna po 50To ja juz w takim razie chyba jesien zycia [emoji23][emoji23] sto lat!!![emoji512][emoji512]
Suuuuperrrrrr kochana❤❤❤Moja dzisiejsza Beta
633![]()
@lama70 wypłacz się , wykrzycz ile sił w płucach , potłucz coś albo komuś walnij .... a potem popraw koronę , wypnij pierś do przodu i przed siebie. UDA SIĘ KAŻDEJ TU SIĘ UDA!!!!!! za chwilkę , dwie lub trzy ale sie uda - QURWA MUSI !!!DziewCzyny naprawdę jestem az tak beznadziejnym pRzypadkiem? Siedzę i Ryczę. To mój 6 transfer i Kur....a znowu nic
Co ja mam zrobić? Normalna rodzina ma z dom ogród i ta pustka...
Chyba tylko patole mają to sZczęście że mają dzieci.
Nie palę nie pije i co i Dupa.....
Ja juz naprawdę jestem glebkiem nerwow nie umiem sobie z tym poradzić. ..