sssurykatka
Fanka BB :)
@Blondasek85 myślę o 11 lub 14 dpt. U mnie dwukrotnie beta rosła pięknie, a dziecka brak, więc nawet jak będzie dobrze to jeszcze nie odetchnę. Ale krok po kroku
Jakoś dziwnie mam siły by myśleć pozytywnie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak dziewczynki ja badanie robię po pracy po 15 i do godziny 20 muszę czekać niestety. Dzięki za pamiętacie o mnie![emoji8]@Voolg już nas po ostatnim piątku przyzwyczaiła, że na jej wyniki trzeba długo czekać [emoji14] ale czekamy z niecierpliwością
Kochana ogromne gratulacjeTak dziewczynki ja badanie robię po pracy po 15 i do godziny 20 muszę czekać niestety. Dzięki za pamiętacie o mnie![emoji8]
Właśnie odebrałam wynik Beta 377, dzisiaj 12dpt, poplakalam sie[emoji173]
Wow[emoji6] gratuluję![emoji106][emoji106]Moja dzisiejsza Beta
633[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dziękuję [emoji8] i oczywiście najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie[emoji4]Kochana ogromne gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Takie preznty to ja moge przyjmować !!!Dziękuję [emoji8] i oczywiście najlepsze życzenia urodzinowe dla Ciebie[emoji4]
Asia , jutro ci na to odpowiem, musze zajrzec w madre badania, wrocilam z pracy i leb mi peknaLama, miałaś tego w uj. Alecoś musi jeszcze być, chyba, ze zmiana dawcy mogłaby rzynieść jakiś skutek. A może o accofil zapytaj.
@annemarie odnoście accofilu itp - ty się w tych kirach orientujesz, które mają być a które są jakieś mniej ważne? Genotyp bx nie jest najgorszy, le mógłby być lepszy, c'nie?
Właśnie na taki wpis czekałam! Cudna wiadomość! Baaaaardzo się cieszeTak dziewczynki ja badanie robię po pracy po 15 i do godziny 20 muszę czekać niestety. Dzięki za pamiętacie o mnie![emoji8]
Właśnie odebrałam wynik Beta 377, dzisiaj 12dpt, poplakalam sie[emoji173]