Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
mnie też miałam 1,5 roku przerwy i po niej się udało za pierwszym razem. A nie wszystko na hura , już już i w ogóle.
Gratulacje
Pamietam twoj nick[emoji123][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też miałam 1,5 roku przerwy i po niej się udało za pierwszym razem. A nie wszystko na hura , już już i w ogóle.
Piekny wynik [emoji7][emoji7]Hahahaha mamy 4 zarodki... czwarty dał radę :-)
Jeśli chodzi o ich klase to każdy jest inny: 4AA, 4BB, 2BC, 3AB
Ale co najważniejsze embrioglue nie jest mi kuuuuuurczaki pisany - dostawca im nie dowiózl i niestety ale to nie miałamZobacz załącznik 901590
Annemarie pytalas o apki ciazowe, ja uzywam Pregnancy+, jest calkiem ok
Dzięki za radę, wszystkie cenne. Pasikonik często się tu przewija na forum, czy on jest immunologiem czy ginekologiem?
Czytałam na necie, że nie udowodniono że te szczepienia limfocytami pomagają przy ni3plodnosci, czy leki doustne mogą mieć większą skuteczność? Macie dziewczyny jakąś wiedzę w tym temacie?
@annemarie poradzisz coś?
A, nie będę czekać, jak będzie dupa to przynajmniej napiję się wina i poszaleję z siostrzenicąCzyli jednak 11 dzień
A jakie bierzesz leki po?
Chyba najlepsza( jak dla mnie)
też Cie pamiętam :*Gratulacje
Pamietam twoj nick[emoji123][emoji16]
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Wzięłam jeden ale długo zastanawiałam się nad dwoma [emoji14]
Oj 3majcie mocno te kciuki :-) [emoji173]