lafantynka
Fanka BB :)
Mi doktorek liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki i zgadza się to z obrazem usgDziewczyny a jak piszecie od tygodniach swojej ciazy to liczycie od zapłodnienia czy od ostatniej miesiączki, bo ja już głupieje z tym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi doktorek liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki i zgadza się to z obrazem usgDziewczyny a jak piszecie od tygodniach swojej ciazy to liczycie od zapłodnienia czy od ostatniej miesiączki, bo ja już głupieje z tym![]()
To mocne kciuki za wgryzanie w brzuszek mamusi [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]My już w pakiecie wracamy cała trójka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mi mąż robi zastrzyki@Olk@24 ewidentnie trafiłaś na żyłkę... Olus Kochana przyciskaj mocno po wstrzyknieciu, może pomoże... ja teraz tak robię i nie mam siniakow... A nie raz miałam w poprzednich przejściach

Dokladnie tak. Jesli nie ma problemow z wchlanianiem zalecane jest 400ug kwasu. Przy problemach zalecaja 400ug kwasu syntet plus 400ug formy metylowanej. Ale to trzeba miec sprawdzonePrzepraszam 400 mikrogramow, to jest 200% dziennego zapotrzebowania, tyle chyba w ciazy jest zalecane.
Ehh.. wiem ze to ciezkie, ale ja tez mialam po poprzednim podejsciu, lyzeczkowanie w marcu, a teraz zaczelam 18tc. Niech Ci pomoze mysl, ze trzeba przez to przejsc, zeby walczyc dalej [emoji173] przytulam [emoji173][emoji173]Kurde dziewczyny, byłam na usg i w czwartek lub piątek lyzeczkownie mam
Kochana ja przespalam caly pierwszy trymestr. Od samego poczatku wlaczenia progesteronu bylam bardzo sennaDziewczyny, jeszcze Was dopytam. Zaczęłam w niedzielę brać Lutinus 3x1 i Luteinę 3x2. Od poniedziałku czuję się okropnie. Jestem na maksa senna, osłabiona, mam przelewania w brzuchu, wzdęcia, a nawet bóle mięśniowe. Nie czuję się infekcyjnie, temperatura w normie.
Nigdy wcześniej po progesteronie tak nie miałam... w zasadzie lekko wydęty brzuch to było wszystko.
Działania niepożądane progesteronu wyczytałam sobie z ulotki, ale miała któraś tak? Do tego stopnia, że śpię w nocy po 9-10 godzin a w dzien też ze 3?
Trzymam kciuki, widzę że zdecydowałaś się na zabranie jednego kropka ze sobąJa wszystko przyjmuje- aby było![]()
Jakos trzeba bedzie sobie radzic zeby ruszac sie do konca. Caly ledzwiowy w przepuklinach niestetyEj Gosienka to nie źle masz ten kręgosłup załatwiony.
Który to u ciebie tc?
Dasz radę do końca być ruchoma i na pełnych obrotach? Czy to coś z dyskiem?